Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα για τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Ημέρα γιορτής στην ακριτική πόλη, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Καρδίτσα θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί στην Α2 Κατηγορία
  ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, που φέτος επιστρέφει στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών βόλεϋ.Ύστερα από το περσινό αήττητο που την ανέβασε από την Β εθνική κατηγορία.

Για την αναμέτρηση της 1ης Αγωνιστικής η Ορεστιάδα υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας. Ο αγώνας ξεκινά στις 19.00.

Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα εορταστεί από τον Αθλητικό Όμιλο με πάρτι για μικρούς και μεγάλους, μουσική από τους παραγωγούς του Ράδιο Έβρος, επίδειξη των ομάδων των ακαδημιών του ομίλου από τις 17.00. Η Συμμετοχή και στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για να εμψυχώσει την ομάδα της καρδίας μας στο πολύ δύσκολο ταξίδι προς την άνοδο στην Α1.


Το πρόγραμμα της Α2

Οι Τσεπκενλής, Ιωαννίδης ορίστηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι Ορεστιάδα - ΣΠΑ Καρδίτσας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α2 ανδρών. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών που αρχίζει το Σάββατο 5/11 είναι:

Ορεστιάδος 19.00 ΑΟ Ορεστιάδος - ΣΠΑ Καρδίτσας (Tσεπκενλής, Ιωαννίδης)

Πανελληνίου 19.00 ΓΣ Πανελλήνιος - ΓΕ Παναχαϊκή (Καπάνταης, Μιχαήλογλου)

Α.Νικολαΐδης 18.00 ΕΣΟΠ Επίκουρος - ΑΟ Παλλήνη (Σιδηράς Δ., Μπέλλος)

Αμαλιάδας 19.00 ΑΣ Κόροιβος - ΑΟ Ταταύλα (Πετούσης, Παπασταθόπουλος)

Μεταμόρφωσης 19.00 ΑΣΠ Μεταμόρφωσης - ΑΟΝΣ Μίλων (Νικολόπουλος, Μενεσλής)

Σπύρου Λούη 19.00 ΑΟ Οδυσσέας - ΜΑΣ Νίκη (Τσίτσικας, Δευτερίγος)

.