Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Με 8 βουλευτές έφαγε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πίσω από το Caravel

Τα τραπεζώματα που δίνουν και παίρνουν τελευταία στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζουν πλέον και τη ΝΔ, με  οικοδεσπότη σε ένα τον βουλευτή Ροδόπης!!!

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ;;;

Το τι γίνεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο όλη η Ελλάδα το παρακολουθεί άναυδη. Ζυμώσεις, συνεννοήσεις, μέτρημα κουκιών, στρατηγικές, τακτικές αλλά και γεύματα Βουλευτών και Υπουργών (γράψαμε σχετικά). Το παράξενο όμως είναι ότι τέτοιου είδους γεύματα οργανώνονται και από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Όπως το τραπέζι που έγινε την Πέμπτη σε ταβέρνα πίσω από το ξενοδοχείο CARAVEL, αμέσως μετά την αποχώρηση της ΝΔ από την συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης στην Βουλή. Το τραπέζι οργανώθηκε από τον Γραμματέα Προγράμματος και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Στο τραπέζι συμμετείχαν πάνω από δώδεκα βουλευτές, μεταξύ άλλων οι Ντορικοί Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι Σαμαρικοί Στάθης Κωνσταντινίδης, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Σάββας Αναστασιάδης αλλά και οι Στυλιανιδικοί Χρήστος Ζώης, Κώστας Τσιάρας, Κώστας Παπασιώζος. Στο τραπέζι συζητήθηκαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και το μέλλον των βουλευτών στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Ανησυχία αλλά και πολύ μουρμούρα προκλήθηκε στους Σαμαριτοφύλακες στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όχι μόνο γιατί σε περίοδο οικονομικής κρίσης και λιτότητας οι καλοφαγάδες βουλευτές έδωσαν τα ρέστα τους δοκιμάζοντας όλους τους χειροποίητους μεζέδες της ταβέρνας, αλλά γιατί στο πολιτικό μενού συμπεριλαμβάνονταν σχόλια για κάποιους «ατυχείς» χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά «που βιάζεται και δεν περιμένει».

«Μερικά ακόμη τέτοια λάθη να κάνει ο Πρόεδρος και θα γίνουν οι εκλογές ντέρμπυ», είπε κάποιος βουλευτής για να αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη όλων.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/