Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δύσκολο το έργο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη

Αντιμετωπίζει το απόγευμα τον Ηρακλή στο πλαίσιο της τέταρτής αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Ο Εθνικός δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον αήττητο σε Ελλάδα και Ευρώπη Ηρακλή και το έργο του σαφώς είναι δύσκολο. Ο «γηραιός» θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του με αντίπαλο τους Εβρίτες που άφησαν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας στην Κηφισιά και προέρχονται από τις δύο σερί επιτυχίες με Ολυμπιακό και Καλαμαριά.


«Ο Εθνικός με τη μέχρι τώρα πορεία του προφανώς και δείχνει ότι θα είναι μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία κι έχει έναν διαγώνιο ο οποίος μέχρι τώρα είναι ίσως η αποκάλυψη του πρωταθλήματος» είπε αρχικά ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Κόντρα σ' αυτή την ομάδα εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να έχουμε καλό ρυθμό σε μεγαλύτερη διάρκεια. Φέτος δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι κι όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και δύσκολοι»

Ο Εθνικός ταξιδεύει για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη, με τους Θρακιώτες να αναγνωρίζουν ότι ο Ηρακλής είναι το φαβορί, αλλά να θέλουν να δώσουν τέλος και στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών. Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ο Εθνικός είχε πανηγυρίσει δύο νίκες στην Θεσσαλονίκη (την περίοδο 03-04 με 3-2 και με το ίδιο σκορ τη σεζόν 06-07), αλλά στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του ηττήθηκε με 3-0. «Ο Ηρακλής ξεκινά το παιχνίδι έχοντας τον τίτλο του φαβορί και έχοντας δείξει σταθερότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά φέτος δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι όπου κάποια ομάδα είναι χαμένη από χέρι. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τις δύο νίκες κι αυτό που θέλω είναι να παίξουμε ελεύθερα. Εξάλλου το άγχος πρέπει να το έχει ο Ηρακλής κι όχι εμείς», δήλωσε ο Γιάννης Ανδρεάδης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής:


Σάββατο 5/11/2011

Μίκρας, 19.00, Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πανούτσος - Σιμίδης, Κομισάριος: Αντωνούλης

Χαλκιοπούλειο, 19.00 (Star Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - Παναθηναϊκός, Γεωργουλέας, Κουτσούλας, Κομισάριος: Μιχελινάκης

Βόχας, 19.00, Παμβοχαϊκός - ΑΟ Κηφισιάς, Καραμπέτσος - Κυριόπουλου, Κομισάριος: Ιορανίδης


Κυριάκη 6/11/2011

ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς, Μπαντιανίδης - Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Δόγαρης


Δευτέρα 7/11/2011

Αλεξάνδρειο, 17.00 (Novasports), Άρης Μαρμούρης ΑΕ - ΕΑ Πατρών, Θεμελής, Αμασιάδης, Κομισάριος: Λαδάς

Σύρου, 19.30 (Novasports), Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός, Ράπτης - Φραγκάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/