Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με τρία παιχνίδια το απόγευμα γίνεται το τζάμπολ στον όμιλο Θράκης της Α' Κατηγορίας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το οποίο μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στη μορφή των δύο ομίλων. Βαρύτητα, όπως είναι λογικό, δίνουμε στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Πολύ δυνατή φέτος αναμένεται να είναι η ΑΕ Κομοτηνής, που στηρίζεται σε αρκετούς ντόπιους αθλητές και έχει κάνει προσεχτική επιλογή αθλητών που σπουδάζουν στην Κομοτηνή Η εικόνα που έδειξε στα φιλικά αλλά και στην αναμέτρηση του κυπέλλου ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και όλοι στον σύλλογο της Κομοτηνής ευλεπιστούν σε μία καλή σαιζόν.

Δυνατός αναμένεται να είναι και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που στοχεύει ψηλά, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές κινήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου να μιλούν μέχρι και για άνοδο. Η Ολυμπιάδα, παρά τις απώλειες, παραμένει δυνατή και επικίνδυνη σε κάθε αναμέτρηση, όπως και η Θύελλα Φερών, ιδιαίτερα στην έδρα της. Τέλος , θα παλέψει να παραμείνει στην κατηγορία ο Αρίωνας Ξάνθης μαζί με τη Φιλία Ορεστιάδας.

Στην πρώτη αγωνιστική, η Ολυμπιάδα υποδέχεται τη Φιλία Ορεστιάδας, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία ενώ την ίδια ώρα η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τον Αρίωνα Ξάνθης στο κλειστό της Κομοτηνής. Τέλος, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει τη Θύελλα Φερών, που είναι πάντα δυνατή στην έδρα της.


Αναμετρήσεις Β ομίλου:
1η αγωνιστική (05-11):

18:00 Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης- Φιλία Ορεστιάδας (Αλεξόπουλος- Πανιτσούδης)

18:00 ΑΕ Κομοτηνής- Αρίων Ξάνθης (Ρούκας- Ντούρας)

18:00 Θύελλα Φερών- Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Χατζόπουλος- Μπαρμπούδης)

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/