Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Νέα σύλληψη διακινητή και τεσσάρων λαθρομεταναστών

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στον κόμβο Μαΐστρου της Επαρχιακής Οδού Φερών - Αλεξανδρούπολης, ωστόσο τους ξέφυγαν και κάμποσοι

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθη χθες (8-11-2011) το βράδυ, στον κόμβο Μαΐστρου Επαρχιακής Οδού Φερών - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , 46χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί , εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή των Κήπων Αλεξανδρούπολης, μια ομάδα δεκατεσσάρων (14) μη νόμιμων μεταναστών, τους οποίους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Λίγο αργότερα προσέγγισαν το σημείο δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επιβιβάστηκαν συνολικά εννέα (9) μη νόμιμοι μετανάστες και ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Τα δύο οχήματα ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς και σε σήμα στάσης που έγινε στους οδηγούς τους, προκειμένου να τα ακινητοποιήσουν, αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Το ένα από τα οχήματα, το οποίο μετέφερε πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, εκμεταλλευόμενο την ταχύτητα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται, ενώ το δεύτερο, το οποίο μετέφερε τους τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, εντοπίστηκε στο κόμβο Μαΐστρου, οδηγούμενο από τον 46χρονο διακινητή, ο οποίος και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

.