Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλο ντέρμπι Εθνικού - ΠΑΟΚ απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Την ομάδα του Έβρου θεωρούν ως φαβορί οι Θεσσαλονικείς, που έρχονται με προβλήματα αλλά και στόχο να διεκδικήσουν τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στη δύσκολη έδρα του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη και χωρίς τον Γιασέρ Ρομέρο αγωνίζεται το Σάββατο στις 7μ.μ ·ο ΠΑΟΚ, που ·αν και αποποιείται τον τίτλο του φαβορί θέλει να «χτυπήσει» το παιχνίδι στα ίσα.

«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας και πιστεύω ότι η δύναμη της έδρας θα μας βοηθήσει για να φτάσουμε στη νίκη και να δώσουμε κι ένα τέλος σ' αυτή την αρνητική παράδοση που έχουμε με τον ΠΑΟΚ», είπε ο προπονητής του Εθνικού, Γιάννης Ανδρεάδης.

Από την άλλη, ο Γιάννης Μέλκας σημείωσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, με φαβορί τον Εθνικό, ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα και μια πραγματικά δυνατή έδρα. Βέβαια έχουμε καλή παράδοση στη Θράκη, θα έχουμε απ' όσο γνωρίζω και τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

.