Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τεσσάρα με… αγάπη για Ξάνθη!


Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Ξάνθη την ομάδα Νέων στο ενδοοικογενειακό φιλικό που διεξήχθη στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Ακριτών

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω διακοπής της Super League, θέλησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (20/11) κόντρα στα... φυντάνια της ομάδας, τα οποία ωστόσο γνώρισαν βαριά ήττα.

Ο Βάλλας άνοιξε το σκορ για τους άνδρες κάνοντας του… κεφαλιού του στα πρώτα λεπτά, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Μαρσελίνιο με σουτ έξω από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σουάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 42΄, σημειώνοντας το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης (βολέ από πλάγια θέση), ενώ το τελικό 4-0 «έγραψε» ο Πόι στο 65΄ με κοντινό πλασέ, πριν ο Λαζαρίδης απολέσει μεγάλη ευκαιρία να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ σημαδεύοντας το δοκάρι στο 75΄.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Τσουμάνης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Ντίκα, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο, Εντιμάρ, Καζάκης, Σουάνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Στάσιακ, Καθάριος, Ντάνι, Πόι, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι, Ζαρόπουλος, Λαζαρίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ Κ20: Αμουτζάκης, Λάσπατζης, Τσαμούρης, Γούτας, Βασιλειάδης, Μπαρέττας, Μελισσόπουλος, Τσομπανόπουλος, Τορομανίδης, Ράνος, Δουμάνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Πασχαλάκης, Τουργαΐδης, Οξύζογλου, Ρότσκος, Ελληνίδης, Γούλας, Τσιτάκ, Βούλκος, Κριεζής

.