Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μαζική συμμετοχή στο άνοιγμα των διοδίων Ιάσμου από το ΠΑΜΕ

Δωρεάν πέρασαν οι οδηγοί, μόλις  δύο ημέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Δυναμική ήταν η κινητοποίηση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ μαζί με ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ & ΟΓΕ πριν από λίγη ώρα στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου όπου άνοιξαν τα διόδια για τους διερχόμενους οδηγούς.


Αψηφώντας το κρύο και τον δυνατό αέρα τα μέλη με πανό όπου αναγράφονταν το σύνθημα «ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ», άνοιξαν τα διόδια προκειμένου να περάσουν τα διερχόμενα οχήματα χωρίς να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο λαμβάνοντας οι οδηγοί και τα σχετικά φυλλάδια τα οποία περιελάμβαναν την πλήρη αντίθεση των ΠΑΜΕ- ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ- ΟΓΕ στην επιβολή των διοδίων αλλά και των υπολοίπων φόρων και χαρατσιών στον Ελληνικό Λαό αλλά και την άποψη τους ότι «τα διόδια έχουν ως μόνο στόχο το όφελος των μεγαλοεργολάβων με την συναίνεση και των κομμάτων» ενώ έθεσαν και ως μοναδικό και αδιαπράγμευτο στόχο την δυνατότητα να υπάρχουν δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους.

Παρόντες και στο πλευρό του ΠΑΜΕ ήταν και ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραϊτης με τα μέλη του συνδυασμού του Ν. Κουτσουρίδη- Ε. Κίτσου ύστερα από ομόφωνη απόφαση στη συνεδρίαση της Παρασκευής να παραβρεθεί και να συμμετέχει και το ΕΒΕ στον αγώνα κατά των διοδίων.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Μωραϊτης τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η επιβολή επιπρόσθετων φόρων και χαρατσιών στη Θράκη και να καταργηθούν τώρα τα διόδια, προκειμένου να προστατευθεί και να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα που αποτελεί σημαντικό έσοδο στη Θράκη ενώ κλείνοντας σημείωσε την επιτακτική ανάγκη διαμαρτυρίας συσπείρωσης και μη ανοχής εκ μέρους της κοινωνίας τόσο στην επιβολή των διοδίων όσο και στα υπόλοιπα σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/