Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Με το μυαλό στο τρίποντο στο ματς - τελικό η Skoda Ξάνθη

Αντιμετωπίζει στις 5.00 το απόγευμα στα Πηγάδια την Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στον αστερισμό της νίκης και των 3 πολύτιμων βαθμών κινείται η Skoda Ξάνθη, αφού μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά της, χρειάζεται επειγόντως βαθμούς απέναντι στην φιλοξενούμενη στα Πηγάδια, Κέρκυρα (6/11 ώρα 17:15ΝΕΤ) για να αποφύγει άσχημες καταστάσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχεδιάζει ένα επιθετικό σχήμα που θα καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, ενώ υπάρχουν σκέψεις για να ξεκινήσει βασικός ο Βλαχοδήμος. Στην πρώτη του αποστολή με την ξανθιώτικη ομάδα, ο Στεφάν Νταρμπιόν, ενώ μοναδική απουσία ο Σταύρος Σταθάκης. Παράλληλα με απουσίες ταξιδεύουν στην Ξάνθη οι Φαίακες, αφού δεν έχουν μαζί τους, τους Μπουκουβάλα, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα και Μίχο.
Βαθμολογικά οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς η Skoda Ξάνθη σε 8 αγώνες έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα σε 6 αγώνες μόλις 2. Για την προϊστορία, στο περσινό ματς η Skoda Ξάνθη κέρδισε την Κέρκυρα στα Πηγάδια με 2-1, όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να το πετύχει αυτό, καθώς πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Σπύρου Βάλλα, μετά από χαμένο πέναλτι του Τζόρτζ Μπόατενγκ. (Skoda Ξάνθη - Κέρκυρα 2-1 /Αντεφέμι?, Μπόατενγκ - Επστάιν).


Οι αποστολές των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλο, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Κομεσίδη, Τσουμάνη, Βάλλα, Στάσιακ, Φλίσκα, Μάνταλο, Βασιλακάκη, Ντίκα, Ντάνι, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμο, Πόι, Μαρκόφσκι, Σουάνη και Καζάκη.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Λόβιν, Όσμαν, Παρασκευαϊδης, Χαμπλ, Καλαντζής, Μετίν, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου και Μαζνόφ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δελφάκης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους κ. Δημόπουλο (Μακεδονίας) και κ. Αναστόπουλο (Αρκαδίας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/