Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πλατανιάς, ο… φονέας των φαβορί! Νίκησε και τον Πανθρακικό!

Με ένα γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη, η φετινή έκπληξη της Football League διπλασίασε τις νίκες της στην διοργάνωση!


   ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με ένα γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη, η φετινή έκπληξη της Football League, Πλατανιάς, επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού και διπλασίασε τις νίκες του στην διοργάνωση!

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πλατανιά εντός έδρας στην ιστορία του στην Football League, με το γήπεδο του «Μάλεμε» να είναι κατάμεστο!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν πρόσφερε ιδιαίτερες… συγκινήσεις καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες περιορίστηκε στο κέντρο, με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι… μετρημένες, χωρίς ωστόσο κάποια αξιοσημείωτη.

Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο οι παίκτες του Τίμου Καβακά, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο τέρμα ενώ ο Πανθρακικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν… πιο ζωηροί, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η ομάδα του Πλατανιά ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 58ο λεπτό, με τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Παληγεώργου, που είχε κλέψει από τον Μπαϊκαρά, και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σικαλιά.

Στην συνέχεια ο Πλατανιάς οπισθοχώρησε και οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης ολοκλήρωσε τις τρεις αλλαγές του μόλις στο 68’ καθώς ο Πόνσε, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Μπαλού.

Ο Πανθρακικός ίσως κατάφερνε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αν στο 80΄ο Λαζαρίδης, δεν πραγματοποιούσε διπλή απόκρουση στις… προσπάθειες του Σουλτανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος (Κιλκίς), ο οποίος κιτρίνισε τους Γκονζάλες, Παληγεώργο και Λιαπάκη

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες (88' Μανουσάκης), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (65' Παπαζούδης), Ναζλίδης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης (63' Σουλτανίδης), Μίνγκας, Μπαϊκαρα, Κοντογουλίδης, Σίμωσης (46' Πόνσε, 69' λ.τ. Μπαλού).

.