Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δυο οι συνδυασμοί στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Κατατέθηκαν το
μεσημέρι του Σαββάτου

       ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κατατέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι υποψηφιότητες στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Πρόκειται για 2 ισχυρούς συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των μελών στις εκλογές που θα γίνουν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος συνδυασμός ανήκει στον νυν πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης και εκ νέου υποψήφιο, Αργύρη Αργυρόπουλο και ο δεύτερος ανήκει στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, Μιχάλη Βεζυριαννίδη. Βασικό συστατικό του Δ.Σ. που θα προκύψει είναι η ανανέωση αφού και οι δυο συνδυασμοί έχουν ως επί το πλείστον νέους υποψήφιους.

«Προοπτική Ανάπτυξης των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του Νομού Ροδόπης» καλείται ο Συνδυασμός του Μιχάλη Βεζυριαννίδη και αποτελείται από 38 υποψηφίους.

Έχοντας 12 χρόνια στην ενεργό δράση, όντας Οικονομολόγος, το ψηφοδέλτιο του συνδυάζει φρεσκάδα, νιάτα, εμπειρία, με επιχειρηματίες όλων των ηλικιών, χωρίς κατηγοριοποιήσεις και χωρίς κομματικούς προσδιορισμούς.

Με το ψηφοδέλτιο του κάνει μια προσπάθεια ώστε να μπούνε νέα πρόσωπα στο Επιμελητήριο και κατάφερε μέσα από αυτή την κίνηση του να «αναγκάσει» ώστε να ανανεωθεί και το ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου και συνυποψήφιου του Αργύρη Αργυρόπουλου.

«Ανεξάρτητη Μαχητική Κίνηση» καλείται ο συνδυασμός του εκ νέου υποψηφίου προέδρου του ΕΒΕΡ, Αργύρη Αργυρόπουλου και αποτελείται από 43 υποψηφίους, ενεργά μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και νέα άφθαρτα πρόσωπα. Ο Αργύρης Αργυρόπουλος μετράει 25 χρόνια ενεργούς συμμετοχής στα κοινά και στους συνδικαλιστικούς αγώνες και προτάσσει την εμπειρία του και την δυνατή του θέληση, ως το μεγάλο ατού του για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών.

Και τα δυο ψηφοδέλτια πετυχαίνουν ένα δυνατό μείγμα δύναμης, χριστιανών και μουσουλμάνων, που συνδυάζουν τη φρεσκάδα και το νέο, με την εμπειρία και την σοφία των παλαιοτέρων.

Οι δύο υποψηφιότητες του Επιμελητηρίου προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο και οι δύο συνδυασμοί είναι πολυκομματικοί με ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους. Μέλημα άλλωστε και των δυο υποψηφίων είναι να εκφράσουν μονάδες ανθρώπων καθώς πλέον τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και μέσα από τη συνεργασία να μπορέσουν να δώσουν αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.


Πηγή:  http://www.komotinipress.gr/