Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

«Έπνιξε» την Κέρκυρα με Μαρκόφσκι η Ξάνθη

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Skoda καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της ομάδας του νησιού των Φαιάκων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η SKODA Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (6/11) καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Κέρκυρας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τον Μαρκόφσκι στο 50’ και κατάφεραν να διαχειριστούν την αναμέτρηση στα επόμενα λεπτά, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Ντάνι στο 63’.

Στην αντίπερα… όχθη, οι «Φαίακες» συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη μετά από επτά αγώνες που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «Ακρίτες» ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, όμως ο Γκαλίνοβιτς είχε… διαφορετική άποψη, καθώς ο υψηλόσωμος πορτιέρο κράτησε σε δύο περιπτώσεις το «μηδέν» στην άμυνά του με ωραίες επεμβάσεις.

Όσο περνούσε η ώρα, οι «Φαίακες» ισορρόπησαν την αναμέτρηση και απείλησαν κυρίως με στημένες μπάλες την εστία του Βιβιανί, ο οποίος όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια, μη επιτρέποντας στους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να πανηγυρίσουν ένα τέρμα.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και θέλησαν να πετύχουν κάτι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την SKODA Ξάνθη, καθώς μόλις στο 50’ ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ, έστω και με περιπετειώδη τρόπο και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Για τον λόγο αυτό, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τουμέρ Μετίν στην θέση του Χαμπλ. Η είσοδος του Τούρκου έδωσε… πνοή στο παιχνίδι της Κέρκυρας, η οποία αύξησε την πίεση προς την εστία του Βιβιανί.

Μάλιστα, στο 63’ η αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων… διαταράχθηκε, καθώς ο Ντάνι αντίκρισε την κόκκινη, δεύτερη κίτρινη, κάρτα και πήρε από νωρίς την άγουσα προς τα αποδυτήρια.
Έτσι, οι «νησιώτες» εγκαταστάθηκαν στην εστία των γηπεδούχων αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο απειλούσαν κυρίως με στημένες μπάλες.

.