Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνη έξοδος του Πανθρακικού στα Χανιά

Η ομάδα της Κομοτηνής ταξίδεψε χθες στην Κρήτη για τον μεσημβρινό σημερινό της αγώνα

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

Έχοντας στόχο τον βαθμό ή τους βαθμούς αναχώρησε χθες  από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για τα Χανιά ο Πανθρακικός, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της κυριακής (14:00) τον Πλατανιά Χανίων. Ο Πλατανιάς είναι μια επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε στην πρεμιέρα, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαικής με 0-1.

Στον Πανθρακικό έχουν δουλεψει πολύ σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενώ μειώθηκαν και τα προβλήματα για τον Σάββα Παντελίδη. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας , με τον Έλληνα τεχνικό να επιλέγει το 4-4-2 και τον Σικαλιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Στάθη, Σαρακατσάνο, Μακρυδημήτρη και Χρήστου, στα χαφ τους Μουνάφο, Λιαπάκη, έχοντας δεξιά τον Μίνγκα και αριστερά τον Μπαικαρά ενώ στην επίθεση τον Σίμωση με τον Κοντογουλίδη. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Σίμωσης, Κοντογουλίδης, Πόνσε, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Κουτσόπουλος, Σουλτανίδης και Μπαλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουνάφο επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Πλατανιά, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Αθανάσιος Σεζος (Κιλκίς), με βοηθούς τους κυρίους Πεντζερεντζή, Ναλμπάντη του ίδιου συνδέσμου και τέταρτο διαιτητή τον κύριο Μουρτζάκη (Ηράκλειο).
 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/