Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πρώτος και αήττητος ο ΓΑΣ Κομοτηνή, κέρδισε και τον Μαντουλίδη

Με τέτοια άμυνα δεν χάνει πουθενά η ομάδα της Θράκης

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Με τέτοια άμυνα και τέτοια έδρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο λόγος φυσικά για τον ΓΑΣ Κομοτηνή που επικράτησε άνετα του Μαντουλίδη με 89-64 κάνοντας το 3 στα 3, έχοντας για ακόμα μια αναμέτρηση κορυφαίο τον Κίμωνα Λεχούδη. Ο ΓΑΣ πίεσε, άντεξε στην Full court press άμυνα που επέλεξε σε αρκετές περιπτώσεις ο αντίπαλος προπονητής και κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και το ροζ φύλλο αγώνα. Στους διακριθέντες του ΓΑΣ και οι Μακρής, Μήτσου και Σταμπουλής, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Ο ΓΑΣ κατάφερε να πάρει προβάδισμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, παίρνοντας ώθηση από τους 400 και πλέον φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το κλειστό της Κομοτηνής, δείχνοντας πως φέτος είναι στο πλευρό τους. Η είσοδος του Μακρή έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, επιθετικά και αμυντικά, καθώς ο νεαρός γκαρντ έδωσε πολύτιμες λύσεις με την ενέργεια που διαθέτει. Ο Ντίνας συνέχισε να είναι ήρεμος στο κατέβασμα της μπάλας ενώ ο Σταμπουλής τα πήγε πολύ καλά και ως σέντερ! Ο Μαντουλίδης παρότι προσπάθησε να πιέσει με συνεχείς παγίδες, στην ουσία δεν κατάφερε να μπει ποτε στη διεκδίκηση της αναμέτρησης και οι παίχτες του ΓΑΣ αποθέωθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης από τον κόσμο της ομάδας.


ΓΑΣ Κομοτηνή - Μαντουλίδης 89-64

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 39-23, 67-41, 89-64.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Χατζηνικολάου): Μακρής 9, Βαρλάς 2, Σκεμπή 5 (1), Λεχούδης 21 (1), Ντίνας 10 (1), Μήτσου 6, Μίκιτς, Σταμπουλής 17 (1), Βελή Χασάν 14 (1), Κοκορόγιανης 5 (1).

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 4, Παπαρέγκας 5 (1), Σιόλογκας 4, Κουζέλογλου 6 (1), Ζειμπέκης 7 (1), Δελιγεώργης 12 (1), Νικολάου, Σλαφτσάκης 12, Κουτσιάτζας, Βελισσαρίου 2, Γεωργάκης 2, Δαβάνης 10.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΓΑΣ Κομοτηνή - Μαντουλίδης 89-64
Αργοναύτης - Πευκοχώρι 71-77
Δόξα Πεύκων - Απόλλων Καλαμαριάς 86-69
Τιτάνες Δράμας - Ορφέας Ν. Σκοπού 86-78
Ιωνικός Ιωνίας - Μέγας Αλέξανδρος 73-56
Ελευθερούπολη - Κένταυρος 71-74


Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

ΓΑΣ Κομοτηνή 6
Δόξα Πεύκων 6
Ορφέας Ν. Σκοπού 5
Τιτάνες Δράμας 5
Ιωνικός Ιωνίας 5
Αργοναύτης 4
Πευκοχώρι 4
Μαντουλίδης 4
Κένταυρος Καλλικράτειας 4
Ελευθερούπολη 4
Απόλλων Καλαμαριάς 4
Μέγας Αλέξανδρος 3


Η επόμενη αγωνιστική (4η, 13/11):

Πευκοχώρι - ΓΑΣ Κομοτηνή
Απόλλων Καλαμαριάς - Αργοναύτης
Ορφέας Ν. Σκοπού - Δόξα Πεύκων
Μέγας Αλέξανδρος - Τιτάνες Δράμας
Ιωνικός Ιωνίας - Ελευθερούπολη
Μαντουλίδης - Κένταυρος



Δηλώσεις:

Κώστας Ντίνας ¨Ήμασταν υποψιασμένοι και μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Κάθε νίκη ξεκινά από την άμυνα και τους περιορίσαμε αρκετά. Όλοι οι παίχτες βοήθησαν αρκετά και αυτό είναι σημαντικό. Ο κόσμος είναι δίπλα μας από την αρχή και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας, προκειμένου να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι και στοχεύουμε σε ότι καλύτερο στη συνέχεια¨

Κίμωνας Λεχούδης : ¨Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, εμείς το κάναμε εύκολο. Υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουμε όμως. Για την αναμέτρηση, οι συμπαίχτες μου όλοι βοήθησαν και είναι πολύ σημαντικό. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Εξεπλάγην από την παρουσία του κόσμου, γιατί έλειπα έναν χρόνο, ωστόσο οι γεμάτες κερκίδες μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια¨

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/