Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Έβαλε την απάντηση της Καϊλή τους επικριτές της στο Facebook αλλά όχι όσα είπε εναντίον του Ξυνίδη!!!

Έγκυρο ξανθιώτικο δημοσιογραφικό site δεν τόλμησε να αναφέρει λέξη για την "καλτσοδέτα" του υπουργού - και φυσικά τουμπεκί ψιλοκομμένο για όσα του απάντησε η όμορφη βουλευτίνα

      ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πλάκα έχει το Xanthipress. Χθες το βράδυ έκανε ανάρτηση την απάντηση της Καϊλή μέσω Facebook σε όσους την κατηγορούν για την ξαφνική αλλαγή της στάσης της και την υπερψήφιση της κυβέρνησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Πόσο ενδιαφέρει η είδηση αυτή του Ξανθιώτες ή γενικά τους Θρακιώτες, στους οποίους απευθύνεται; Όσο και οποιαδήποτε άλλη ανάλογη είδηση, σε επίπεδο κουτσομπολιού, αλλά χωρίς να δίνει η ίδια την παραμικρή πληροφορία που να αφορά το αναγνωστικό της κοινό.

Όμως το ίδιο site δεν έγραψε τίποτα για την απάντηση της Εύας Καϊλή ένα βράδυ πιο πριν στον Ξυνίδη για την "καλτσοδέτα", ένα θέμα που προφανώς ενδιαφέρει το αναγνωστικό της κοινό και τους Ξανθιώτες. Αλλά ούτε μια ημέρα πριν είχε γράψει οτιδήποτε για όσα είπε σε βάρος της βουλευτίνας ο Ξανθιώτης Υπουργός.

Τον φοβούνται;  Πληρώνονται από αυτόν και δεν θέλουν να τον στεναχωρήσουν; Έχουν λάβει άνωθεν εντολή να αποσιωπήσουν κάτι που αναδεικνύουν οι πάντες; Δεν τολμούν να γράψουν τίποτα εναντίον του; Γιατί να μην πήραν χαμπάρι την είδηση για την "καλτσοδέτα" αλλά να ανακάλυψαν την απάντηση της Εύας στους ανώνυμους επικριτές της, λίγο δύσκολο.

Και σε κάθε περίπτωση, είναι κρίμα τέτοιες συμπεριφορές από υποτιθέμενα "έγκυρα" sites, που απογοητεύουν τους αναγνώστες τους - και πρώτους εμάς που τους έχουμε τιμήσει κατά κόρον...