Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οριστικά σε Ινδικά χέρια η ΣΕΚΑΠ με 40 εκατ. ευρώ και 1η δύναμη!

Η BBM Bommidala Group θα επενδύσει κεφάλαια πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΔΟ;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
Η "REAL ΝΕWS"



ΣΕ ΙΝΔΙΚΑ χέρια καταλήγει πλέον η ΣΕΚΑΠ, αφού όλα δείχνουν πλέον πως ο ΙΝΔΟΣ επιχειρηματίας Ράτζα Μπομιντάλα θα είναι το νέο αφεντικό της εταιρείας, αφού έδωσε 40 εκατομμύρια Ευρώ για την αγορά του 50.36% που κατέχει η ATEbank!!!!

Αναλυτικότερα ο Ινδός επενδυτής φέρεται να έχει αγοράσει την ΣΕΚΑΠ παίρνοντας το 50.36% έναντι 40 εκατ. Ευρώ που θα βάλει άμεσα στη ΣΕΚΑΠ μέσω της αύξησης του μετοχικού τους κεφαλαίου, ενώ 60-65 ΕΚΑΤ. ευρώ θα καταβληθούν στην ΑΤΕbank και ΑΤΕ Leasingk ποσό επιμερισμένο μέσα στην 8ετία.

Οι Ινδοί επίσης δεσμεύονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις ύψους 15 εκατ. Ευρώ σε βάθος τριετίας στην ΣΕΚΑΠ και να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας, ενώ αναλαμβάνουν και όλες τις υποχρεώσεις της. Επίσης δεσμεύονται να ενισχύσουν την τοπική καπνοπαραγωγή, αλλά και να καταστήσουν την ΣΕΚΑΠ κυρίαρχη στην Ελληνική αγορά.

Για την αγορά της ΣΕΚΑΠ καθοριστικό ρόλο έπαιξε στέλεχος του Ινδικού Ομίλου και ελληνικής καταγωγής, που εργαζόταν στη ΣΕΚΑΠ για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Πρόκειται για τον κ.Τσακίρη που δούλευε στις εξαγωγές της ΣΕΚΑΠ και είχε φύγει επί Παππά από την ΣΕΚΑΠ, ωστόσο επανέρχεται πλέον δριμύτερος στην εταιρεία.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/