Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Το συντομότερο δυνατό θα προστρέξουμε προς βοήθεια των ομογενών μας στην Δυτική Θράκη", λέει ο Χακάν Τσαβούσογλου

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΠ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΚΑΙ Η ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο καταγόμενος από την Δυτική Θράκη βουλευτής Προύσας του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου δήλωσε πως η κυβέρνηση του ΑΚΠ θα κάνει ότι μπορεί ώστε οι διαβιούντες στην Δυτική Θράκη Τούρκοι να μην επηρεαστούνε από την οικονομική και πολιτική κρίση της Ελλάδας.

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως ¨Οι τεχνοκράτες μας εργάζονται για να γίνουν απτά βήματα. Θα υλοποιήσουμε τα πλέον κατάλληλα και λογικά προγράμματα με βάση τις συνθήκες της περιοχής.¨

Ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο τμήμα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) κατά την τελετή εορτασμού για το Μπαϊράμι, έστειλε μήνυμα στους ομογενείς που ζούνε στην Ελλάδα και επηρεάζονται από την οικονομική στενωπό λέγοντας : ¨Η Τουρκία φυσικά και θα κάνει κάποιες θυσίες για τους ομογενείς μας που ζούνε στην περιοχή¨. Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως γίνονται διάφορα βήματα ώστε οι διαβιούντες στην Δυτική Θράκη Τούρκοι να επηρεαστούνε στο ελάχιστο από την κρίση και είπε πως «¨Οι τεχνοκράτες μας εργάζονται για να γίνουν απτά βήματα. Θα υλοποιήσουμε τα πλέον κατάλληλα και λογικά προγράμματα με βάση τις συνθήκες της περιοχής. Το συντομότερο δυνατό θα προστρέξουμε προς βοήθεια των ομογενών μας στην Δυτική Θράκη». Είπε πως εργάζονται για να βρεθούνε λύσεις στα θέματα της περιοχής, πως όλα θα ενταχθούνε σε ένα πρόγραμμα και θα υπάρξει η ρεαλιστική υλοποίηση τους.

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/