Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλος τουρκικός όμιλος νοσοκομειακών μονάδων ετοιμάζει συμπόσιο στην... Κομοτηνή

Θα φιλοξενηθεί μέσα στο μήνα Δεκέμβριο και θα έχει αντικείμενο σχετικά με την ογκολογία, την καλή υγεία των νεφρών και την υγεία ανδρών και γυναικών                 ΠΟΤΕ;
 ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Όπως έγινε γνωστό, ο όμιλος ιδιωτικών μονάδων υγείας, «Ατζίμπαντεμ», που βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων ομίλων ιδιωτικών μονάδων υγείας στην Τουρκία, πρόκειται να διοργανώσει συμπόσιο στην Κομοτηνή, μέσα στο μήνα Δεκέμβριο, σχετικά με την Ογκολογία, την καλή υγεία των νεφρών και την υγεία ανδρών και γυναικών.

Ο υπεύθυνος του τμήματος ογκολογίας και νευροχειρουργικής, Φατίχ Μπαντέμ, η υπεύθυνη διεθνών σχέσεων, Λεϊλά Ατάογλου και το διοικητικό στέλεχος Τζειντά Τας Αλτινισίκ, επισκέφθηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Την ομάδα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ), Αχμέτ Καρά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, οι οποίοι και ενημέρωσαν τα μέλη της ομάδας, σχετικά με την ιστορία της ΤΕΞ, τη νομική της πορεία και τις δραστηριότητες της.

Ο υπεύθυνος του τμήματος ογκολογίας και νευροχειρουργικής, του ομίλου νοσοκομειακών μονάδων «Ατζίμπαντεμ», Φατίχ Μπαντέμ, κατά την επίσκεψή του στην ΤΕΞ, δήλωσε: «Σκοπός της επισκέψεώς μας, είναι να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τις γειτονικές χώρες και να μάθουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομογενείς μας».

Όπως ανακοινώθηκε, ο όμιλος μονάδων υγείας, «Ατζίμπαντέμ», πρόκειται να διοργανώσει συμπόσιο στην Κομοτηνή, το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν καθηγητές από την Τουρκία. Στο συμπόσιο θα συζητηθούν θέματα Ογκολογίας, υγείας των νεφρών και υγείας ανδρών και γυναικών.

 
Πηγή:  http://www.azinlikca.net/