Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

78χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κομοτηνή

Σκοτώθηκε ακαριαία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νοσηλεύονταν σε κλινική και αντιμετώπιζε προβλήματα


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εγνατίας με Μοσκώφ έπεσε και σκοτώθηκε ακαριαία ένας 78χρονος άνδρας χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης και οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγου για αυτοκτονία. Πρόκειται για τον 78χρονο Θεόδωρο Δοντά, ο οποίος διέμενε στο ίδιο σπίτι με την επίσης ηλικιωμένη αδελφή του. Ο 78χρονος μέχρι πριν λίγες ημέρες νοσηλεύονταν στην κλινική Άγιος Γεώργιος, σύμφωνα με τον αδερφό του Γιώργο, ενώ επιστρέφοντας στο σπίτι του, ήταν φανερό ότι δεν είχε ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού, άρχισε να φωνάζει, προσπάθησε να πηδήξει, αλλά για μερικά λεπτά παρέμενε κρεμασμένος στα κάγκελα. Οι περαστικοί εικάζουν πως πρόθεσή του, ήταν να αυτοκτονήσει και ίσως την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε. Μάλιστα λένε ότι προσπάθησε να τον συγκρατήσει η αδελφή του, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έτσι, έπεσε από τον τρίτο όροφο, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών και της αδερφής του.

Την πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως την ειδοποίησαν οι γείτονες. Στο σημείο είχε φτάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μαζέψει τη σωρό του 78χρονου άνδρα, ο οποίος πέθανε ακαριαία από την πτώση. Στο νεκρό σώμα του διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή, στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο.


Νοσηλεύονταν σε κλινική

Ήταν επί δύο μήνες στην κλινική του Αγίου Γεωργίου και πριν από 10 μέρες επέστρεψε, είπε ο αδερφός του θύματος Γιώργος Δοντάς. “Εγώ κάθε μέρα ερχόμουν και κοιμόμουν μαζί του. Ερχόμενος σήμερα άκουσα φωνές και μετά είδα τι έγινε”. Σοκαρισμένος από το τραγικό τέλος του αδερφού του μαζί με τους άνδρες της Πυροσβεστικής απομάκρυναν τα αίματα από το οδόστρωμα.

“Είχε προβλήματα. Ήμασταν μέσα στο σπίτι και εκείνος δεν άντεχε, έσπαγε πόρτες, παράθυρα, ήθελε να βγει έξω. Έπαιρνε φάρμακα, αλλά συνέχιζε να έχει προβλήματα”. Όλοι στην οικογένεια γνώριζαν για τα προβλήματά του, και τον στήριζαν, κανείς όμως δε φανταζόταν το τέλος. Άλλωστε, όπως είπε ο αδερφός του, ήταν η πρώτη φορά που έκανε απόπειρα και δυστυχώς τα κατάφερε, βάζοντας μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/