Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Παραίτηση Δέδογλου από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σουφλίου

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Προς

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου

κ.Καλιούνη Ιωάννη

Κύριε Πρόεδρε η νέα δημοτική αρχή , κλείνει σε λίγο ένα χρόνο διοίκησης του νέου Δήμου Σουφλίου, που προήλθε από το σχέδιο “Καλλικράτης”

Μετά από όλο αυτό το διάστημα, είναι πλέον φανερές οι προθέσεις και η πολιτική βούληση , για τον τρόπο λειτουργίας του νέου Δήμου.

Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες της εποχής,για όλο αυτό το διάστημα, περίμενα την ουσιαστική λειτουργία του νέου θεσμού της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην οποία συμμετέχω.

Δυστυχώς όμως η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του ρόλου της επιτροπής,αντιλαμβάνεται κανείς πλέον , ότι δεν είναι αποτέλεσμα αντικειμενικών δυσκολιών , αλλά επιλογή προσωπική του Δημάρχου ο οποίος είναι και πρόεδρος της.

Κύριε Πρόεδρε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έχει μετατραπεί σε επιτροπή έκδοσης αδειών μουσικών οργάνων χωρίς κανένα άλλο ρόλο.

Στην συνειδητή απαξίωση του ρόλου της επιτροπής,που είναι αποτέλεσμα του συγκεντρωτισμού και του τρόπου αντίληψης του “Καλλικράτη”από τον Δήμαρχο , αρνούμαι να συμμετάσχω.

Σας υποβάλω λοιπόν την παραίτηση μου από την Επιτροπή ποιότητας Ζωής, με την ελπίδα να υπάρξει αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών για το καλό του νέου Δήμου Σουφλίου.

Σπύρος Δέδογλου

.