Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η COCO-MAT για δεύτερη χρονιά ανάμεσα στις Ελληνικές Strongest Companies της ICAP

Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία στρωμάτων που έχει δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο αλλά την παραγωγική της έδρα στην Ξάνθη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η COCO-MAT συνεχίζει να είναι μέλος της κοινότητας «Strongest Companies in Greece» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με βάση το ICAP Rating Score. Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Ο κύριος Κώστας Μαλτέζος, Γενικός Διευθυντής της COCO-MAT, υπογράμμισε τη σημασία της διάκρισης, δηλώνοντας σχετικά ότι «έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς προέρχεται από έναν μεγάλο και ανεξάρτητο οργανισμό». Επιπλέον επισήμανε ότι «ενδυναμώνει περαιτέρω την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μας και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον». Τέλος προσέθεσε ότι «η COCO-MAT παραμένει μια υγιής επιχείρηση με αποδεδειγμένη οικονομική ευρωστία. Στην επιτυχία της έχουν συμβάλει σημαντικά η διεθνής επέκταση της εταιρείας και η διεύρυνση της πελατειακής της βάσης σε νέους κλάδους και περισσότερες αγορές. Ως επιλεγμένος προμηθευτής πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η εταιρεία έχει κατακτήσει ένα σημαντικό και διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς. Επιπλέον, παρά τις γενικότερες δυσκολίες της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, η COCO-MAT συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της διεθνώς. Πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της εταιρείας στο Παρίσι και εγκαινιάστηκε το κατάστημα της COCO-MAT στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Επιπλέον το δίκτυο καταστημάτων μας στην Κίνα διευρύνθηκε με τρία νέα, στις πόλεις Shanghai, Suzhou και Suqian. Έτσι η COCO-MAT έχει πλέον παρουσία σε δέκα χώρες διεθνώς».


Τι είναι η κοινότητα «Strongest Companies in Greece»;

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

.