Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απολύθηκε γνωστός Θρακιώτης δημοσιογράφος επειδή δεν δέχτηκε μείωση που επέβαλε το κανάλι του

Έχει βουίξει στα δημοσιογραφικά blogs και sites ότι είναι ένας από τους έξι άτυχους της πρώτης φουρνιάς

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μαύρη Πέμπτη στο Star Channel, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν sites και blogs από την Αθήνα που ασχολούνται ιδιαίτερα με τα ΜΜΕ. Εκεί διαβάζουμε ότι με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος του Star Channel Πάνος Κυριακόπουλος ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα τις εκκαθαρίσεις δημοσιογράφων που δε συμμορφώθηκαν στην γενική εντολή, που δόθηκε προ μηνών, για υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας με μεγάλες μειώσεις μισθών.

Σύμφωνα με το planet-greece που αποκαλύπτει όλη την πραγματική λίστα των δημοσιογράφων που έχουν απολυθεί, την πόρτα της εξόδου, με εξαιρετικά ατιμωτικό τρόπο έχουν δει μέχρι στιγμής (κι ελπίζουμε να τις πάρουν πίσω) έξι (6) δημοσιογράφοι, όλοι από το δελτίο ειδήσεων. Πρόκειται για τους:

- Λάμπρο Παναγιώτου, που εργάζεται στο σταθμό από το 1998

- Πέπη Οικονομάκη, που εργάζεται στο σταθμό από το 1994

- Ιορδάνης Παπακυριακού, που εργάζεται στο σταθμό από το 2001 (προσελήφθη το 2003)

- Σοφία Κολοκοτρώνη, που εργάζεται στο σταθμό από το 1995

- Σπύρος Πάνος, που εργάζεται στο σταθμό από το1995

- Γιάννης Γιαγκίνης, που εργάζεται στο σταθμό από το 2003


Ο τελευταίος είναι Θρακιώτης, εργαζόμενος και στον "Παρατηρητή της Θράκης" με την γνωστή στήλη "Φλιτζάνι". Ελπίζαμε να είναι ψέμα ή συνωνυμία, ωστόσο μια αναζήτηση στο βιογραφικό του στον "Παρατηρητή" δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Στο ίδιο κειμενο αναφέρεται ότι πρόσφατα έκανε οικογένεια και μάλιστα περιμένει παιδί. Τόσο καλά... Ωραίος χριστουγεννιάτικος μποναμάς...

.