Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Λιποθύμησε ο πρώην δήμαρχος στην δοξολογία για τον Αγιο Νικόλαο στην Αλεξανδρούπολη

Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε ο πολιούχος της πόλης στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, που παρά τα 110 χρόνια του, άστραφτε από λαμπρότητα

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε την Τρίτη 6/12 στην Αλεξανδρούπολη ο Άγιος Νικόλαος. Ο πολιούχος της πόλης και προστάτης των ναυτικών τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, που παρά τα 110 χρόνια του, άστραφτε από λαμπρότητα.
Το πρωί τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Ανθίμου και παρουσία στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και πλήθους κόσμου που συνέρευσε. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου έγινε η περιφορά της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας του Έβρου. Φέτος για πρώτη φορά, το απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου, εκτέθηκε σε μόνιμη προσκύνηση για τους πιστούς και τους επισκέπτες της περιοχής μας.

* Κατά την διάρκεια της δοξολογίας έχασε τις αισθήσεις του ο πρώην δήμαρχος της πόλης Λευτέρης Γιοφτσίδης. Χάρη στην επέμβαση παρόντων ιατρών και της άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όλα πήγαν καλά. Θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

 
Πηγή:  http://www.thrakinews.gr/