Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Υψηλό ηθικό στην Ξάνθη αλλά και παρατηρήσεις Ουζουνίδη…

Μπορεί η Ξάνθη με την νίκη της επί της Δόξας Δράμας να έφτασε τις τέσσερις σερί, ωστόσο ο τεχνικός των θρακιωτών έκανε παρατηρήσεις για την εμφάνιση των παικτών του

            ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΕΣ

Οι προσπάθειες των παικτών της Ξάνθης που από το ξεκίνημα της σεζόν αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, ανταμείβονται στα τελευταία παιχνίδια, γεγονός που έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη.

Οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και απέναντι στη Δόξα Δράμας, φτάνοντας πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και θέλει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Την Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόαξα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπογκντάν Μάρα και ο Λάζαρος Γκατσολάρι. Ο Εντιμάρ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, μην παίρνουν αέρα και τα μυαλά τους. «Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να έχουμε καλή νοοτροπία», είπε στους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ η Ξάνθη έχει δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις εντός έδρας με Λεβαδειακό και Πανιώνιο.

Αυτό που προβλημάτισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν η μέτρια εμφάνιση κόντρα στους Δραμινούς, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να δει παρόμοια αντιμετώπιση από τους ποδοσφαιριστές του.

.