Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αφήνουν την Αναπτυξιακή στην τύχη της οι τέσσερις δήμοι Ξάνθης

Την απόφαση να εγκαταλείψουν πλήρως κάθε προσπάθεια στήριξης πήραν οι δήμοι που συμμετέχουν στο μετοχικό της κεφάλαιο

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την απόφαση να εγκαταλείψουν πλήρως κάθε προσπάθεια στήριξης της Αναπτυξιακής Ξάνθης πήραν οι τέσσερεις δήμοι της Π.Ε. Ξάνθης που συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του ThrakiToday οι τέσσερεις δήμαρχοι, κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, Βασίλης Τσολακίδης, Στέλιος Χατζηευαγγέλου και Μουσταφά Τσουκάλ αποφάσισαν μετά από συνάντησή τους την Πέμπτη να άρουν το όποιο ενδιαφέρον είχαν αρχικά επιδείξει για τη διάσωση της Αναπτυξιακής, παρά το γεγονός πως ο δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης, την ίδια ημέρα, ότι υπήρξε αρχικά συνεννόηση των δημάρχων για τον ορισμό εκπροσώπου της εταιρίας.

Έτσι όπως διαμορφώνονται ωστόσο τα νέα δεδομένα και μετά και την τελευταία συνάντηση των τεσσάρων δημάρχων φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους των δήμων να οριστεί εκπρόσωπος της εταιρίας και να συνεχιστεί η λειτουργία της. Παράλληλα η προσπάθεια που καταβάλει τις τελευταίες ημέρες ο κος Απόστολος Δανδαλίαρης, εκπρόσωπος της ΕΑΣ Ξάνθης που έχει μεταβεί στην Αθήνα για να λάβει χρονική παράταση για τη συμμετοχή της Αναπτυξιακής στα προγράμματα που έχουν εγκριθεί για αυτή, ώστε να οριστεί διοίκηση η οποία θα αναλάβει την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, φαίνεται πως πλέον δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη μετά και την απόφαση των δημάρχων.

Η συνάντηση των δημάρχων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ παρουσία των κ. Θανάση Ξυνίδη, Δημήτρη Μπένη και στελεχών της πρώην ΤΕΔΚ.


Πηγή:  http://www.thrakitoday.com/