Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ακριβά πλήρωσαν την dolce vita στη Βουλγαρία δυο Θρακιώτες που ήθελαν αλλαγές και δοκιμές

Η παιγνιδιάρα 20άχρονη καλλονή εξαργύρωσε πολύ ακριβά τα κάλλη της στον έτοιμο για όλα Κομοτηναίο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
ΑΚΡΩΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Η απόφαση να γευθούν τον παράδεισο των γυναικών στα βόρεια σύνορά μας που κάτω από ένα άλλο καθεστώς ελευθερίας είχαν τη φήμη ότι λειτουργεί, ήταν η εκκίνηση δύο φίλων επαγγελματιών να βρεθούν στο Χάσκοβο με το Ι.Χ. τους. Η αλήθεια είναι ότι περίμεναν τους τελευταίους μήνες ν’ ανοίξει ο κάθετος άξονας της Κομοτηνής- Νυμφαίας, αλλά όταν είδαν ότι αυτό αργεί και όλο μετατίθεται προς το άγνωστο, έβαλαν βενζίνη και με το Ι.Χ. τους μέσω του Ορμενίου από τον Έβρο βρέθηκαν στον βουλγαρικό παράδεισο με στόχο, αφού είχαν στην τσέπη τους τα ευρώ, να ζήσουν ερωτικές συνευρέσεις που δεν θα μπορούσαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και για να μην γίνουν στόχος, αφού είναι παντρεμένοι κι επειδή η μπογιά τους μετά τα εξήντα και κάτι δεν περνάει…
Ο ένας μάλιστα ήρθε περισσότερο σαν διερμηνέας και βοηθός ικανοποιώντας την επιθυμία του φίλου. Όπως έγινε γνωστό, αφού ήπιαν τα κρασιά τους κι έφαγαν πολύ καλά σ΄ένα εστιατόριο της πόλης ξεχωρίζοντας με την άνεση των κινήσεών τους, δεν χρειάστηκε πολύ για να τους προσεγγίσει μια 20χρονη ελαφρά μελαμψή κοπέλα με σαφείς προθέσεις ότι θα πρόσφερε τις υπηρεσίες της για 20 ευρώ. Η δουλειά κλείστηκε αφού ο ενδιαφερόμενος την ενέκρινε αμέσως την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο για να κατευθυνθούν σε κάποιο ξενοδοχείο. Στη διαδρομή η κοπέλα είπε ότι επειδή δουλεύει μόνη της δίχως προστάτη θα προτιμούσε να πάνε σε κάποιο απόμερο σημείο σε κοντινό δάσος όπου το αποτέλεσμα θα ήταν εξ ίσου καλό και πιο ρομαντικό. Ο φίλος έκανε την μετάφραση δέχθηκε ο ενδιαφερόμενος, τον άφησαν σε μια μικρή απόσταση κι το ζεύγος απομακρύνθηκε όπου έζησε την ηδονή και ότι ονειρευόταν ο 67χρονος που ούτε θα το πίστευε στα αυτιά και τα μάτια του. Όταν ολοκλήρωσε πήρε την κοπέλα η οποία τους ζήτησε να την αφήσουν κοντά στο δημαρχείο όπου είναι το σπίτι της.

Στην επιστροφή γινόταν και πιο προσωπικές συζητήσεις, τους εξομολογήθηκε ότι δεν έχει δουλειά και θα ήθελε ναρθεί στην Ελλάδα, να δει πως είναι τα πράγματα ότι τους συμπάθησε πολύ κι άλλα εξόχως κολακευτικά για τους δυο άνδρες που νόμισαν ότι έπεσαν σε κελεπούρι. Η απόφαση λήφθηκε αστραπιαία να την καλέσουν, να της νοικιάσουν μια γκαρσονιέρα και να την μοιράζονται, αφού η κοπέλα ήταν πολύ οικονομική κι αυτάρκης με τα λίγα. Της το είπαν και δέχθηκε δίχως αναστολές να κάνει αυτό το διερευνητικό ταξίδι στην Κομοτηνή ακολουθώντας τους στην επιστροφή με το Ι.Χ. τους. Την άφησαν για μια ώρα να ετοιμάσει τη βαλίτσα της κι έδωσαν ραντεβού στο προκαθορισμένο σημείο του Χάσκοβο. Εκεί περίμεναν οι δυο άνδρες μία δύο και τρεις ώρες, κάνοντας σχέδια πως θα την φέρουν στην Κομοτηνή, θα την σπιτώσουν δημιουργώντας μια πριβέ ερωτική φωλιά για εκλεκτούς.

Όταν είδαν ότι η πιτσιρίκα δεν φαινόταν, ανησύχησαν και κατάλαβαν ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα… Δεν επρόκειτο ναρθεί. Τότε ο πιο ασυγκράτητος που είχε και την ιδέα του ταξιδιού ψάχτηκε στο σακάκι του για να διαπιστώσει ότι 1780 ευρώ που είχε μαζί του έκαναν φτερά. Η συνεύρεση με την πιτσιρίκα στο αυτοκίνητο δεν του κόστισε 20 ευρώ όπως ήταν η συμφωνία αλλά …πολύ περισσότερο. Η νεαρή που ήταν της δουλειάς πήγε για να τον μαδήσει, γνωρίζοντας ότι ο εισαγόμενος ερωτικός τουρισμός από την Ελλάδα μπορεί να επιφέρει τεράστια κέρδη. Ένα διπλό βαρβάτο μισθό πρύτανη πανεπιστημίου στην χώρα της!

Οι δυο φίλοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια κι επέστρεψαν στην Κομοτηνή, όχι μόνο χάνοντας όλα τα χρήματα που θα είχαν για τις γιορτινές μέρες, αλλά κυρίως θάβοντας και τα όνειρα που είχαν ήδη να κάνουν με την έλευση της πανέμορφης 20χρονης Βουλγάρας…

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/