Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Νίκησε Μίλωνα (και μαζί Σαμαρά και Γκιούρδα) η Ορεστιάδα

Με 3-0 η επικράτηση
της ομάδας της Θράκης
για την Α2 Κατηγορία Βόλεϊ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν η Ορεστιάδα νίκησε τον Μίλων 3-0 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στη Νίκη Αιγινίου και στον Οδυσσέα Αμαρουσίου να τον πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Γκιούρδας που παραδοσιακά ήταν ο μεγάλος αντίπαλος της Ορεστιάδας αλλά αυτή τη φορά οι ορεστιαδίτες κατάφεραν να τον νικήσουν, αλλά και τον πρώην αστέρα της μεγάλης ομάδας Νίκο Σαμαρά. Ο αγώνας έγινε παρουσία 500 φίλων της Ορεστιάδας που χειροκρότησαν την ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη. Η Ορεστιάδα είχε εξαιρετική άμυνα, πολύ καλό μπλοκ και κορυφαίο τον λίμπερο Κωνσταντινίδη.


«Δεν είμαστε χάλια...»

«Είναι σημαντικό πως μετά τις γιορτές κάναμε μία τόσο σημαντική νίκη. Απέδειξε πως η δουλειά μας δεν πήγε χαμένη. Μπράβο στα παιδιά», δήλωσε στο volleynews.gr ο τεχνικός της Ορεστιάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε ομάδα για την άνοδο αλλά δεν είμαστε και χάλια... Αν δεν έχουμε άλλα απρόοπτα η ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα και τον ρυθμό της».

Διαιτητές: Τζεπκινλής – Σαρδάνης

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-22, 25-17)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσακμάκης):Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Kαψαλιάρης / Κωνσταντινίδης (λ), Χοσίδης, Νέμογλου

ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος): Γκιούρδας, Κεχράς, Καρανικολάου, Μουρούτης, Σαμαράς, Πανούσος / Πολυχρονιάδης (λ), Ιωακειμίδης, Χατζηαντωνίου.

 
Πηγή:  http://www.volleynews.gr/