Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Επί παντός επιστητού συνέντευξη Ξυνίδη στα τοπικά ΜΜΕ

Την πρώτη του ουσιαστική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε το πολιτικό του γραφείο
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την πρώτη του ουσιαστική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης. Όπως ανακοίνωσε το πολιτικό του Γραφείο, ο πολιτικός από την Ξάνθη, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τη Δευτέρα 9/1, στη 1 μετά το μεσημέρι.

Η συνέντευξη, όπως αναφέρεται θα είναι εφόλης της ύλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, ακριβώς μετά από ένα χρόνο, που ο Ξανθιώτης Υπουργός θα βρεθεί ενώπιον των τοπικών δημοσιογράφων, καθώς η τελευταία του συνάντηση ήταν η κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με τον Μιχάλη Τιμοσίδη, όπου είχε δεχτεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Σωκράτη Ξυνίδη για την κατάσταση στην κυβέρνηση αλλά και το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου για σταδιακή αποχώρηση, καθώς επίσης και τα δικά του σχέδια για την πολιτική, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις. Παράλληλα, αρκετά ζητήματα της περιοχής αναμένεται ότι θα απασχολήσουν τη Συνέντευξη του Αν. Υπουργού.


Τι θα συζητηθεί.

Παραλληλα, καθώς αρκετά Μ.Μ.Ε. έχουν επικρίνει τον ξανθιώτη πολιτικό για έλλειψη ενημέρωσης γύρω από το έργο του καθώς και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αναμένεται με ενδιαφέρον η συνάντησή του με τους τοπικούς δημοσιογράφους. Θέματα όπως η Γεωθερμία, το 12% και άλλα αναπτυξιακά ζητήματα αναμένεται ότι θα απασχολήσουν την ατζέντα του αλλά και ζητήματα όπως η διαδικασία πώλησης της ΣΕΚΑΠ, η ΕΟΖ, η αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών της περιοχής αναμένεται ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο των ερωτησεων που θα δεχθεί.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/