Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Εχασε το Σουφλί στην Καβάλα, πρώτο με «εξάρα» το Σιδηρόκαστρο

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της ΑΕ Νέας Χιλής με την Ελπίδα Σαππών, ήττα για τα Αρριανά, ισοπαλία 3-3 από χθες στο ντέρμπι της Ξάνθης

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Συνεχίζει στις νίκες ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, που «διέσυρε» με 6-1 την Προσοτσάνη, ενώ απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος με 2-1 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Μεγάλη νίκη, βαθμολογική και ψυχολογική, πέτυχε η Καβάλα με 2-0 επί του Έβρου Σουφλίου, ενώ ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της ΑΕ Νέας Χιλής με την Ελπίδα Σαππών.

Ήττα – σοκ για τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, ο οποίος έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα 2-1 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, αφήνοντας την «πρωτιά» στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ο οποίος πέτυχε ευρεία νίκη με 6-1 επί της Προσοτσάνης.

Πολλά γκολ στο ματς Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3, ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο Άρης Ακροποτάμου στην έδρα του Αετού Αρριανών με 2-0, νίκη που τον έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, εύκολα πήρε τους τρεις βαθμούς η ΑΕ Πιερέων στα χαρτιά, αφού η ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.

 

Καβάλα -  Έβρος Σουφλίου  2 - 0

Α.Ε. Νέας Χιλής -  Ελπίδα Σαππών   1 - 1

Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης  -  Ορφέας Ελευθερούπολης  1 - 2

Ορφέας Ξάνθης   -  Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου   3 - 3

Εθνικός Σιδηροκάστρου -   Προσοτσάνη   6 - 1

Αετός Αρριανών -  Άρης Ακροποτάμου  0 - 2

Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας -  Α.Ε. Πιερέων  0 - 3 α.α.

.