Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Με εκπληκτική άμυνα οι άνδρες του ΓΑΣ υπέταξαν τους Τιτάνες Δράμας

Εύκολο παιχνίδι δεν ήταν αλλά οι παίκτες της ομάδας τς Κομοτηνής φρόντισαν να το κάνουν περίπατο, επικρατώντας με 72-57

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Εύκολο παιχνίδι δεν ήταν... Εύκολο το έκανε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν καλύτερος από τους Τιτάνες Δράμας και επικράτησε με 72-57, δείχνοντας πως στην έδρα του είναι αλώβητος. Κορυφαίοι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή Λεχούδης (18 π) και Ντίνας (17 π ) ενώ πολύ καλό παιχνίδι σε πολλούς τομείς έκανε και ο Δημήτρης Μήτσου (11 π).

Αξίζει όμως να αναφερθούμε ακόμα μια φορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση και στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Χατζηνικολάου μετά το τέλος του παιχνιδιού. Παγωμένο κλειστό χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό για μπάνιο μετά το παιχνίδι. Να δούμε λίγο και τις συνθήκες προπόνηση με το ίδιο ψύχος και με νερά όταν βρέχει. Η κρίση... κρίση αλλά να τα γκρεμίσουμε και όλα;;


Η εικόνα της αναμέτρησης:

Κάθε παιχνίδι μετά από γιορτές είναι επικίνδυνο και κρύβει πολλές παγίδες. Αυτό το είχε επισημάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Θανάσης Χατζηνικολάου στις προπονήσεις και φαίνεται πως έπιασε πότε, αν κρίνουμε από τη σοβαρότητα και την πειθαρχία με την οποία μπήκε στη μάχη ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο ΓΑΣ κατάφερε όμως από το πρώτο δεκάλεπτο να δείξει το καλό πρόσωπο και προηγήθηκε με 8-0 αναγκάζοντας τον Γρηγοριάδη να καλέσει τάιμ άουτ. Ο ΓΑΣ έφτασε να προηγείται γρήγορα με 15-4, ωστόσο ένα σερί 6-0 στο 4΄, έφερε τους Δραμινούς στο 15-10 για να απαντήσει ο ΓΑΣ κάνοντας το δικό του σερί φέρνοντας πάλι τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (20-10).

Η είσοδος του Καδήρ στο παιχνίδι δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς σε εκείνο το διάστημα οι Τιτάνες ισοφάρισαν τον ΓΑΣ (24-24) . Ο Σταμπουλής επέστρεψε γρήγορα στο παρκέ και ο ΓΑΣ με τον Βαρλά να οργανώνει εκπληκτικά το παιχνίδι πήρε πάλι τα ηνία στο σκορ στα μέσα της β περιόδου (34-26). Ένα τρελό τρίποντο του Μήτσου από το κέντρο στην εκπνοή του ημιχρόνου διαμόρφωσε το 41-30, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μπλοκάρουν επιθετικά αλλά αυτός ο ρυθμός βόλευε τον ΓΑΣ Κομοτηνή ,που διατήρησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα έχοντας τον Λεχούδη και τον Ντίνα σε πολύ καλή ημέρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά αλλά παράλληλά να την διευρύνει, στηριζόμενος κυρίως στην καλή άμυνα αλλά και στην τριπλέτα που αναφέραμε εξ αρχής. Στο τέλος ο Χατζηνικολάου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους θεωρητικά δεύτερους.


ΓΑΣ Κομοτηνή- Τιτάνες Δράμας 72-57

Δεκάλεπτα: 22-15, 41-30, 52-40, 72-57

ΓΑΣ Κομοτηνή (χατζηνικολάου): Μεχμέτ Τσαούς, Πανταζής, Βαρλάς 7 (1), Σκεμπής, Λεχούδης 18 (1), Ντίνας 17 (2), Μήτσου 11 (2), Μίκιτς 3(1), Σταμπουλής 8, Κοκορόγιαννης 8 (1), Χαλήλ

Τιτάνες Δράμας ( Γρηγοριάδης): Θεοδωρίδης, Μανιώτης 20(2), Καραισκάκης, Γαιτανίδης, Μελισσαρίδης Στ 7 (1), Μούκας 8, Μελισσαρίδης Λ 4, Τοσουνίδης 6, Λοίσιος, Γουδούτσης 7, Εξουζίδης 5


Τα αποτελέσματα:

Κομοτηνή - Τιτάνες Δράμας 72-57

Αργοναύτης - Δόξα Πεύκων 69-66

Ελευθερούπολη - Απόλλων Καλαμαριάς 94-68

Μαντουλίδης - Μ. Αλέξανδρος 89-79

Πευκοχώρι - Ορφέας Ν. Σκοπού 78-81



Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):

Ιωνικός Ιωνίας 17

Ορφέας Ν. Σκοπού 17

Δόξα Πεύκων 15

ΓΑΣ Κομοτηνή 15

Πευκοχώρι 14

Ελευθερούπολη 14

Τιτάνες Δράμας 13

Μαντουλίδης 12

Αργοναύτης 12

Απόλλων Καλ. 11

Μ. Αλέξανδρος 11



Η επόμενη αγωνιστική (15/01):

Δόξα Πεύκων - ΓΑΣ Κομοτηνή

Αργοναύτης - Ελευθερούπολη

Ιωνικός Ιωνίας - Μαντουλίδης

Μέγας Αλέξανδρος - Πευκοχώρι

Ορφέας Ν. Σκοπού - Απόλλων Καλ


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/