Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στόχος η νίκη για Πανθρακικό κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό το βάρος πένθους για τις οικογένειες δύο παικτών της ομάδας της Κομοτηνής


     ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Να συνεχίσει το θετικό σερί αποτελεσμάτων επιθυμεί ο Πανθρακικός απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων αύριο Κυριακή στις 15:00. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ομάδα των Μεγάρων έφτασε στην Κομοτηνή με αποστολή 12 (!!!!) ποδοσφαιριστών. Αντίθετα ο Πανθρακικός θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Μίνγκα και Μπαλού.

Ο Σάββας Παντελίδης μετά τη σημερινή προπόνηση επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές έ, οι οποίοι είναι οι εξής: Μουνάφο, Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Στάθης, Ταΐρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σικαλιάς και Πόνσε. Αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Μίνγκας, Μπαλού, ο τραυματίας Μακρυδημήτρης και ο Λιαπάκης, που δεν υπολογίζεται.

Με πολλά προβλήματα και με μόλις 12 ποδοσφαιριστές έφτασε στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός, με την ελπίδα πως αυτός θα είναι ο τελευταίος... μαρτυρικός αγώνας! Το αγωνιστικό μέρος περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς πρωταρχικός στόχος είναι η λύση του διοικητικού προβλήματος. Όσο για την αποστολή που ταξίδεψε στην Κομοτηνή, αυτή απαρτίζουν οι Μητρογιάννης, Κοτταράς, Χριστοφιλέας, Πέτρου, Νταντάμης, Μουστάκης, Γεωργακόπουλος Ανδρ., Ηλιόπουλος, Λίτσης, Ροβίθης, Παγώνης και Σταμέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κύριος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τους κυρίους Στυλιάδη (Καστοριάς), Ρίγκο (Γρεβενών) και 4ο διαιτητή τον κύριο Κιοτζένη (Καβάλας)


Πένθος στον Πανθρακικό

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τους Σαρακατσάνο και Μπαλού, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Αχιλλέα Σαρακατσάνου και Fabio Amaro Viera, για την απώλεια των οικογενειακών τους προσώπων.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/