Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Χαλαρά δεύτερος ο Πανθρακικός, εύκολα 2-0 την Επανομή

Χωρίς να βρει ρυθμό η ομάδα της Κομοτηνής ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο των Θεσσαλονικέων στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού εκτός από τα δυο γκολ είχε και... δυο δοκάρια
  ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Το χρέος του έκανε ο Πανθρακικός και επέστρεψε με νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Σίγουρα, οι «πράσινοι» ήταν επηρεασμένοι από την 20ήμερη διακοπή, όμως κλειδί της επικράτησης ήταν το γρήγορο γκολ του Μπαϊκαρά στο 5’ έπειτα από μπαλιά του Πόνσε.

Οι Θρακιώτες θα ήθελαν, σίγουρα, να έχουν «καθαρίσει» νωρίτερα την υπόθεση – νίκη, όμως δεν μπόρεσαν να πιάσουν τον ρυθμό που θα ήθελαν απέναντι στην αξιόμαχη Αναγέννηση Επανομής, η οποία παρατάχθηκε στο γήπεδο προερχόμενη από εξαήμερη αποχή. Ωστόσο, το ματς τελείωσε στο 63’ όταν ο Στάθης σέντραρε από δεξιά και ο Κοντογουλίδης μόνος στην καρδιά της άμυνας διαμόρφωσε το 2-0.

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο ματς, στο 54’ με τον Κοντογουλίδη και στο 90’ με τον Μίνγκα.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μπαλού, Πόνσε (78' Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Μπέλιτς (62' Χλωρός), Κοντογουλίδης (82' Σουλτανίδης).

Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Καραμανλής, Ασλανίδης, Κάτσε (73' Τράκις), Γεωργίου (67' Πολίτης), Μαυροματίδης (55' Ναλμπάντης), Καραγιάννης.