Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα η παρουσίαση της Οικονομοτεχνικής Μελέτης για τις ΕΟΖ στην Θράκη

Παρουσιάζεται σε εκδήλωση στο "Θράκη Παλλάς" που διοργανώνει το Χρηματοοικονο-μικό Φόρουμ Θράκης σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης     ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                            ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012,

Θράκη Παλάς,

Αλεξανδρούπολη,

Ελλάδα.


18.00 Έναρξη της εκδήλωσης, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου, κυρίου Πάσχου Μανδραβέλη.

18.05 Χαιρετισμός της Προέδρου του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης, Κατερίνας Καραγιάννη.

18.10 Παρουσίαση της Οικονομοτεχνικής Μελέτης για τις Ε.Ο. Ζ. στην Ελλάδα, προσαρμοσμένη στην Α.Μ.-Θ. από τον Βασίλειο Μάργαρη, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της “Capital Markets Experts A.E”.

18.40 Εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κύριου Πέτρου Σελέκου.

19.00 Εισήγηση του Εκπρόσωπου Τύπου του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης, Δημοσιογράφου και Μέλους της συντακτικής ομάδας της Οικονομοτεχνικής Μελέτης για τις Ε.Ο. Ζ. στην Ελλάδα, προσαρμοσμένη στην Α.Μ.-Θ., κύριου Αντώνη Τελόπουλου.

19.20 Διάλογος


* Η εν λόγω εκδήλωση είναι μία πρωτοβουλία του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης και οργανώθηκε από αυτό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

** Η εν λόγω εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πλαίσιο εφαρμογής της Οικονομοτεχνικής Μελέτης για τις Ε.Ο.Ζ. στην Ελλάδα, προσαρμοσμένη στην Α.Μ.-Θ. και να προχωρήσουν σε εποικοδομητικό και δημοκρατικό διάλογο όχι μόνο επ’ αυτού του ζητήματος αλλά γενικότερα πάνω στο ζήτημα της ανάπτυξης της Θράκης.

.