Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Στο Βραχάτι Κορινθίας απέναντι στην έκπληξη της Volley League απόψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Η ομάδα του Έβρου παίζει στις 8.00 το βράδυ με τον Παμβοχαϊκό στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

 ΤΟ PREGAME TOY ΑΓΩΝΑ

Για διαφορετικό λόγο την νίκη θέλουν Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης (20/2, 20:00, NS3) που αναμετρώνται στο κλειστό της Βόχας στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική της Βόλεϊλιγκ...

Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να εδραιωθούν και βαθμολογικά σιγά σιγά στην τετράδα και να πιάσουν τον Φοίνικα Σύρου στην τρίτη θέση. Ο Νίκος Ζαλμάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Εθνικός «καίγεται» για βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη των πλέι άουτ, με τον Γιάννη Ανδρεάδη να μην υπολογίζει τους Παπάζογλου και Καβαρτζίεφ.

«Η εβδομάδα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν αρκετά δύσκολη για εμάς, αφού είχαμε αρκετά μικροπροβλήματα. Από κει και πέρα, το παιχνίδι που ακολουθεί μια μεγάλη νίκη πάντα κρύβει κινδύνους και έχω ζητήσει από τα παιδιά να είναι προσεκτικοί από την αρχή», τόνισε ο Νίκος Ζαλμάς.

Ο Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε για το ματς:

«Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, το οποίο έχουμε προσπαθήσει να το λύσουμε. Μετά από μια σειρά άσχημων εμφανίσεων, πρέπει να ανακάμψουμε γιατί όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα».