Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ποια Θρακιώτισσα, μητέρα διδύμων, βρήκε την χρυσή επιταγή της "Real News" και κέρδισε 5.000 ευρώ;

Η μία από τις οκτώ επιταγές που υπήρχαν στις εφημερίδες έφτασε στην περιοχή μας και την βρήκε αναγνώστρια της εφημερίδας, που μάλιστα ήταν η πρώτη που το εντόπισε συγκριτικά με τους άλλους τέσσερις (μέχρι στιγμής) νικητές

       ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Πέντε αναγνώστες έχουν βρει μέχρι τώρα τις χρυσές επιταγές που χαρίζουν 5.000 ευρώ η καθεμία. Άλλες τρεις κρύβονται στις σελίδες της REAL NEWS. Οι πέντε νικητές μέχρι τώρα είναι οι :


Η πρώτη τυχερή αναγνώστρια της Real News είναι η κα. Ειρήνη Τζεβάνογλου απ’ την Κομοτηνή, 30 ετών, μητέρα 2 παιδιών, διδύμων, 8 ετών. Εργάζεται στην Λαϊκή Αγορά.


O κουνιάδος της τυχερής νικήτριας, Εμμανουήλ Αλεξίου, μίλησε στον «Real fm 97,8» και ευχαρίστησε την RealNews για αυτό το μεγάλο δώρο. Όπως είπε, αυτός αγόρασε την εφημερίδα και αφού βρήκε την τυχερή επιταγή, αποφάσισε να την δωρίσει στην νύφη του και τα ανίψια του.



Ο δεύτερος νικητής για αυτή την Κυριακή είναι ο κ. Δημήτρης Χατζησταματίου, 67 ετών, συνταξιούχος από το Πολύγωνο – Γκύζη.

Ο τρίτος τυχερός νικητής της RealNews που κερδίζει 5.000€ είναι ο κ. Χαράλαμπος Καραμπάς, 28 ετών, μηχανικός από το Ναύπλιο.

Η τέταρτη τυχερή νικήτρια της Real News που κερδίζει 5.000€ είναι η κα. Αριάδνη Κιλισμανή, 49 ετών, ιδ. υπάλληλος από τη Νέα Σμύρνη.

Η πέμπτη τυχερή νικήτρια της Real News που κερδίζει 5.000€ είναι η κα. Βαρβάρα Τσόγια, 47 ετών, ιδ. υπάλληλος από τα Τρίκαλα, μητέρα δύο παιδιών.


Η Realnews μοιράζει αυτή την Κυριακή 40.000 σε 8 τυχερούς αναγνώστες της. Οι επιταγές των 5.000 ευρώ βρίσκονται μέσα στην εφημερίδα, γι' αυτό κοιτάξτε την καλά όταν την αγοράσετε. Απομένουν ακόμα 3 επιταγές.