Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Για τρίτη φορά σε ένα μήνα απόψε ο Σταμάτη Κραουνάκης στην Θράκη


Απόψε εμφανίζεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, μετά τις δυο παρουσίες στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Η γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, ετοιμάζει τις αποσκευές της για μία χειμερινή μεγάλη βόλτα στον Βορρά και στο Νότο.

Η καλύτερη παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη κατά γενική ομολογία. Ο κόσμος χειροκρότησε, τραγούδησε, συγκινήθηκε, με κορυφαία στιγμή τη στάση της παράσταση στις Βρυξέλλες, στο ιστορικό θέατρο Palais de Bozart, που απογείωσε το Σταμάτη Κραουνάκη. Βορράς και Νότος καλούν Σταμάτη Κραουνάκη! Μουσικοί και φωνές απ’ όλη την Ελλάδα. Γνωριμία με μουσικούς από Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Γνωριμία με τόπους και τους καλλιτέχνες που ζουν εκεί. Ακροάσεις και νέες δυνάμεις στο τραγούδι.

Από τον Οκτώβριο το «55» ενώνεται με καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην Κρήτη σε συνεργασία με την μπάντα από το συγκρότημα «ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» και με τον νεότατο τραγουδιστή και λυράρη Μιχάλη Νικηφόρο.

Στην Βόρειο Ελλάδα σε συνεργασία με την «Banda di stelle» μπάντα των Αστεριών (πιάνο-πλήκτρα: Δημήτρης Οικονομίδης, κιθάρα: Αλέξης Βεργής, μπάσο: Δημήτρης Γιαλαμάς, ντράμς-κρουστά: Νίκος Βαργιαμίδης) και τη νέα τραγουδίστρια Ελευθερία Πάτση. O Κραουνάκης ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι. Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των Ελλήνων. Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, της καταγωγής, του Έρωτα, η κωμωδία του ζην και του ευ ζην.

Μ’ αυτά λοιπόν της σιγουριάς τα υλικά και με συνοδοιπόρους καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα ο Κραου τα σπάει για πάρτη του και για τους πολλούς πολλούς φίλους του οι οποίοι φέτος καλούνται να ναι εκείνοι που θα μοιραστούν μαζί του τραγούδια λόγια και μικρόφωνο.

Κέφι, δραματικότητα και γέλιο πολύ, απλόχερα αντίδοτα στην γκρίνια και την γκαντεμιά της κρισούμπας!!!

«Αυτό το χειμώνα θα ζεστάνω την ψυχή μου

με όπου η πατρίδα μου με θέλει να παίξω.

Θα πάμε παντού!

Με αποσκευή 30 χρόνια τραγούδια

και τωρινά φρέσκα τρελαμένα απ’τη ζωή»


ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΩΡΑ: 21.00

Τιμή εισιτηρίου 15€

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

.