Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή στη δράση σήμερα για τον Πανθρακικό

Φιλοξενεί στις 7.00 το βράδυ στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Επανωμή, στο μεγάλο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League
   ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Μετά από κάθε διακοπή, σίγουρα οι ομάδες επηρεάζονται και δεν δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό επιθυμούν να αποφύγουν ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του στην αυριανή αναμέτρηση με την Επανομή στις 19:00 (OTE TV).

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο με τον τεχνικό ηγέτη του Πανθρακικού, Σάββα Παντελίδη, να τονίζει τις δυσκολίες της συνάντησης καθώς ο αντίπαλος διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και θα πρέπει από την αρχή του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκεται και ο Σέρβος Νίκολα Μπέλιτς, πήρε την φανέλα με το Νο 10, και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τους φιλάθλους του Πανθρακικού σε εντός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μπαλού, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Μίνγκας, Χλωρός, Πόνσε, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Μπέλιτς, Σίμωσης, Κοντογουλίδης και Σουλτανίδης.

Στην αντίπερα όχθη , η Επανομή αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά και οικονομικής φύσης. Αναλυτικά, στην αποστολή της Επανομής μετέχουν οι Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Κάτσε, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Γεωργίου, Καραγιάννης, Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Πολίτης, Κουλίδης, Μπεκιάρης, Μπαλασάς, Τράκις, Μπούτρικς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κύριος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους κυρίους Τουμπακάρη, Χριστοδούλου (Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κύριος Κιοτζένης (Καβάλας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/