Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

Τακτική η συνεδρίαση
το απόγευμα με αρκετά
θέματα ημερήσιας διάταξης


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες στις 20-02-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

2η τροποποίηση προϋπολογισμού χρήσης 2012.

Έγκριση γενομένων δαπανών – ψήφιση διάθεση αντίστοιχων πιστώσεων.

Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για υποβολή πρότασης για ένταξη στο ΕΣΠΑ στον άξονα προτεραιότητας «υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας στην ΠΑΜΘ» για ένταξη του έργου με τίτλο «βελτίωση βατότητας οδού σύνδεσης της πόλης των Σαπών με τον οικισμό Εβρένου».

Επικύρωση πρακτικών κλήρωσης επιτροπής της 27-01-2012 και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής μεταφορών εργασιών που δεν υπάγονται στο Ν1418/84 περί Δημοσίων έργων και εν γένει υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80.

Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής της ΜΟΔ στα πλαίσια της πρόσκλησης 1.1/4156/11/23-11-2011.

Ορισμός εκπροσώπου του δήμου με αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού χώρων παραλίας και αιγιαλού ως πολυσύχναστων ή μη, έτους 2012.

Γνωμοδότηση επί του τρόπου αξιοποίησης του δημοτικού αγροτεμαχίου κειμένου στη θέση «Αλμύρες» του εποικιστικού αγροκτήματος Καλλιθέας, εκτάσεως 16.140 τ.μ., του οποίου έληξε ο χρόνος μίσθωσης από ιδιώτη.

Αντικατάσταση καυστήρων πετρελαίου με πέλετ.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανάθεση καθαριότητας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών σε ιδιώτες με δημοπρασία.

Ενίσχυση σχολικών Επιτροπών Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης (15.000,00 € η κάθε μία).

Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 100/2009 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σαπών για αναπροσαρμογή αμοιβών της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου για εργασίες που εκτέλεσε για το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών.

Λήψη απόφασης για χορήγηση αδείας βοσκής α) στην Χατζή Αϊσέ στον βοσκότοπο Κρωβύλης, β)Μεχμέτ Αλή και γ) Χουσεϊν Ογλού Αϊφέλ στον Βοσκότοπο Στρύμης και δ) Γκιουζελίδης Καρυοφύλλης και ε) Γκιουζελίδου Μαρία στο βοσκότοπο Αρίσβης.

Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση δημοτικών τελών και φόρων της κας Μαρίνου Μαρίας μετά από σχετική αίτησή της (αρ.πρωτ.2789/14-2-2012).

Λήψη απόφασης για αποδοχή της καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές του δήμου.

Λήψη απόφασης για συνδρομή του δήμου στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα νέα της Θράκης».

Υποβολή αιτήματος για έγκριση πρόσληψης προσωπικού (5 υπαλλήλων) ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (ηλεκτροφωτισμός, ύδρευση).


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ

.