Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μία τους και μία του: διέγραψε από το site του ο Δερμεντζόπουλος ΝΔ και Σαμαρά (και ανέβασε τον... Βενιζέλο)

Σκέτο ως "Βουλευτής Έβρου" παρουσιάζεται πλέον, δεν έχει καμία φωτογραφία με τον αρχηγό της ΝΔ αλλά ούτε καν αναφορά και στο κόμμα που τον διέγραψε, ενώ η πιο πρόσφατη φωτο που έχει ανεβάσει είναι με τον... επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ από τη μία πλευρά και τον νυν εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ από την άλλη!!!

                     ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Γεγονός είναι βέβαια ότι κυριαρχεί το μπλε χρώμα. Ωστόσο πλέον στο επίσημο site του ο Δερμεντζόπουλος αναφέρεται σκέτο ως "Βουλευτής Έβρου". Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στην κεντρική σελίδα στο κόμμα της ΝΔ, του οποίου ήταν στέλεχος και μάλιστα εκ των κορυφαίων ως την περασμένη εβδομάδα.

Επιπλέον έκπληξη προκαλεί ότι όποιος πλοηγηθεί στο site, θα διαπιστώσει ότι ενώ δεν υπάρχε φωτογραφία του εβρίτη με τον Αντώνη Σαμαρά, υπάρχει με τον Κ. Καραμανλή αλλά και με τον... Βενιζέλο και τον Μπεγλίτη. Το πρώτο φαβορί για την διαδοχή του Παπανδρέου δηλαδή και τον νυν εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, αυτή η φωτό είναι η πιο πρόσφατη που έχει ανέβει στο άλμπουμ του site του εβρίτη βουλευτή και είναι περσινή, από επίσκεψη που είχε κάνει στο υπουργείο Άμυνας και στον τότε υπουργό και αναπληρωτή υπουργό ως αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ.

Προφανώς ο Σαμαράς διέγραψε μία τον Αλέκο από τη ΝΔ και αυτός με την σειρά βρήκε τρόπο να διαγράψει και αυτός τον Σαμαρά και τη ΝΔ. Για να πλοηγηθείτε και μόνοι σας στο site του Αλέκου Δερμεντζόπουλου και να δείτε του λόγου το αληθές, απλά κάντε κλικ εδώ: http://www.dermentzopoulos.com/