Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τρισμέγιστη γκάφα από το Thrakisport

Πανηγυρίζει για τίτλο 
του Τζούριτς που όμως 
κερδήθηκε πριν τέσσερις
και... πλέον μήνες!!!


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για πολύ καλό site, το καλύτερο αθλητικό της περιοχής μας, για αυτό και τέτοιες "γκάφες" δεν τις περιμέναμε. Συμβαίνουν όμως και στις καλύτερες οικογένειες.

Ως πρώτο θέμα, το site έχει το συγκεκριμένο θέμα:


Κανείς δεν αμφέβαλλε πως ο Δημήτρης Τζούριτς θα έκανε την διαφορά, ακόμα και σε μία ομάδα όπως η Τρεντίνο. Και πράγματι, ο κεντρικός που μεγάλωσε στην Ορεστιάδα το απέδειξε από την πρώτη κιόλας χρονιά.
Ο Τζούριτς το Σαββατοκύριακο πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο με την Ιταλική ομάδα. Συγεκριμένα η ομάδα του , Τρεντίνο, αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στη Ντόχα με τον διεθνή κεντρικό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Στον τελικό, η Τρεντίνο παρέμεινε στην κορυφή του κόσμου αφού επικράτησε με 3-1 σετ της Πολωνικής Γιαστρέμπσκι στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συλλόγων. Με 13 πόντους (8 επίθεση, 4 μπλοκ, 1 άσσο) ο Τζούριτς βοήθησε τα μέγιστα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ενώ ο τελευταίος πόντος προήλθε από δική του επίθεση.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το Θρακιώτικο και ελληνικό βόλει στο εξωτερικο και να φέρνει διακρίσεις!


Ελα όμως που αυτό στο οποίο αναφέρεται το ρεπορτάζ, η κατάκτηση δηλαδή του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, δεν είναι μια φρέσκια είδηση. Η συγκεκριμένη διοργάνωση και ο συγκεκριμένος τελικός συνέβη τέσσερις μήνες πριν, στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό που κέρδισε ο Τζούριτς με την Τρεντίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο είναι το Κύπελλο Ιταλίας. Και είναι η τρίτη διοργάνωση που κερδίζει με την Τρεντίνο ο Τζούριτς και όχι ο πρώτος τίτλος...