Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πανηγύρια και στην Θράκη για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ!!!

Σε σπίτια, καφετέρειες αλλά και τα στέκια τους μαζεύτηκαν οι κύπριοι της περιοχής και ιδίως οι φοιτητές για να δουν τον αγώνα και να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε στο Τσάμπιονς Λιγκ η πρώην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς μετά τους «16» προκρίθηκε και στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας της Λυών με 4-3 στα πέναλτι στο ΓΣΠ της Λευκωσίας (1-0 κ.δ., 1-1 στο σύνολο του ζευγαριού).


Η κυπριακή ομάδα έγινε η πρώτη στην ιστορία του Νησιού της Αφροδίτης που προκρίνεται στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» με ήρωα τον Διονύση Χιώτη, που απέκρουσε τα πέναλτι των Λακαζέτ και Μπάστος.

Ο Μαντούκα μόλις στο 9ο λεπτό ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και με το σκορ αυτό τελείωσε το 90λεπτο, αλλά και η παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, ενώ είχε σε μεγάλη βραδιά τον Χιώτη που με την εμφάνισή του αυτή φαίνεται να «κλειδώνει» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας για τα τελικά του Euro 2012.

.