Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ο σκοτεινός ρόλος του "θρακιώτη" Γιόζεφ Άκερμαν

Ποιος είναι ο διοικητής της Deutsche Bank που μας τον "κουβάλησε" στον Έβρο η πρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης κ. Καραγιάννη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Διαβάστε το απόσπασμα από την έρευνα του οικονομολόγου - δημοσιογράφου Γιώργου Αδαλή για το aegeantimes.gr με θέμα "Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας", που γράφει για τον διοικητή της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν, αυτόν που μας τον έφερε στη Θράκη και μας τον παρουσίασε ως φιλέλληνα, η πρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης κ. Κατερίνα Καραγιάννη, η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν... στενή συνεργάτιδά του.


Ο σκοτεινός κύριος Άκερμαν

Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank. Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Άκερμαν και πως σχετίζεται με τα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!

Ο Γιόζεφ Άκερμαν είναι:

Διοικητής της Deutsche Bank. Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;

Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β' αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δισεκατομμύρια;

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone!

Μη εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρότσιλντ (διαβάστε παρακάτω ποιος είναι ο ρόλος των Ρότσιλντ στην Ελλάδα).

Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services, η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο.


Ποιοι είναι οι Ρότσιλντ;

Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!

Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.

Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).

Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.

Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).

Η N.M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις, όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.

Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.


Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Έλληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην Ελλάδα;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση, αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!

Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι να απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!

Όσο για εμάς; Εμείς οι Έλληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Γιόζεφ Άκερμαν αναγορεύεται… επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!

Έτσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!

Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας!

Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους εκπροσώπους του λαού μας!


Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/