Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ερντογάν: "Ο Θεός θα καθορίσει πόσο θα ζήσω"

Το θέμα κυριαρχεί στον
τουρκικό Τύπο μαζί με τα
εκρηκτικά που βρέθηκαν
στην Κωνσταντινούπολη

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


«Η Κωνσταντινούπολη ξεχειλίζει από εκρηκτικά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Taraf η οποία αναφέρει πως η τουρκική αστυνομία βρήκε 15 κιλά εκρηκτικά Α4 σε ανασκαφές που έκανε στις περιοχές Σαρίγιερ και Μπαϊράμπασα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ηδη 4 άνθρωποι ανακρίνονται για την υπόθεση αυτή.

«Όσοι μου ορίζουν 2 χρόνια ζωής είναι αγενείς» είναι ο τίτλος της Vatan η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις Ερντογάν για τις αποκαλύψεις του Wikileaks που ανέφερε πως ο τούρκος πρωθυπουργός έχει δυο χρόνια ζωής. « Ο Θεός θα καθορίσει πόσο θα ζήσουμε, εκτός του ότι έχουν θράσος είναι και αγενείς» φέρεται να δηλώνει Ερντογάν σύμφωνα με την Vatan.

“Ξεκαθάρισμα πραξικοπημάτων από το Γενικό Επιτελείο» είναι ο τίτλος της Sabah. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε να επιστρέψει όλα τα έγγραφα τα οποία είχαν κατασχεθεί κατά τη διάρκεια των πραξικοπημάτων της 12ης Μαρτίου του 1971 και της 12ης Σεπτεμβρίου του 1980. Όλα τα έγγραφα θα επιστραφούν στους νόμιμους κατόχους τους.

 
Πηγή:  http://www.onalert.gr/