Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η αγωνία για τη Diana καθώς δεν συζητήθηκε σήμερα η αίτηση πτώχευσης...

Η δικηγόρος της εταιρίας προσήλθε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης αλλά η πλευρά της Χαρτοποιίας δήλωσε απούσα, ώστε να κατατεθεί νέα αίτηση που θα συζητηθεί σύντομα
 Γ         ΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συζήτηση της αίτησης πτώχευσης της Χαρτοποιίας Θράκης.


Η δικηγόρος της εταιρίας προσήλθε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο αλλά η πλευρά της Χαρτοποιίας δήλωσε απούσα, ώστε να κατατεθεί νέα αίτηση που θα συζητηθεί σύντομα. Ουσιαστικά, οι εκτιμήσεις των νομικών συγκλίνουν ότι η πλευρά Ζερίτη επιθυμεί να κερδίσει χρόνο. Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι της Χαρτοποιίας, τους έχει γνωστοποιηθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτή για την εξαγορά της εταιρίας αλλά κανένα άλλο στοιχείο δεν έχει γίνει γνωστό.


Απλήρωτοι για 3 μήνες οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας που, θεωρητικά, συνεχίζουν να εργάζονται με το ίδιο καθεστώς είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Σύντομα πρόκειται να γίνει συνέλευση του Σωματείου προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, οι οποίες προφανώς θα προσανατολίζονται στην διεκδίκηση των οφειλομένων.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι, μέλη του Σωματείου της Χαρτοποιίας Θράκης που διαμαρτύρονται για την αβεβαιότητα και την αδιαφορία που συναντούν. Μάλιστα, κρατούσαν πλακάτ με ιδιαίτερα σκληρές φράσεις όπως "Ζερίτη θέλω πίσω το αίμα, τον ιδρώτα, την αξιοπρέπεια και τα λεφτά μου, εδώ και τώρα"

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/