Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ιρανός το έπαιζε... Ρώσος μεγιστάνας αλλά έκλεψε ένα λάπτοπ στην Ορεστιάδα!

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι
δηλώσεις και αυτό ισχύει
στην Θράκη ακόμα και για...
23χρονους λαθρομετανάστες

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Ισχύει και για τους λαθρομετανάστες.

Ένας 23χρονος Ιρανός, ο οποίος έχει καταθέσει αίτημα για άσυλο και μένει μόνιμα στην Ορεστιάδα και δηλώνει Ρώσος με πολλά λεφτά συνελήφθη επειδή έκλεψε λάπτοπ.

Η υπόθεση της κλοπής δε θα δημιουργούσε τόση εντύπωση, αν ο Ιρανός δεν είχε φορτώσει με τόσα ψέματα τους κατοίκους της Ορεστιάδας. Στην ακριτική πόλη μένει εδώ και λίγους μήνες. Στο μικρό αυτό διάστημα έχει καταφέρει να αναπτύξει κύκλο. Εμφανίζεται ως Ρώσος, ως Ουκρανός, ως μαθηματικός, ο οδοντίατρος. Κάθε φορά λέει και μία διαφορετική ιστορία. Το παράδοξο είναι ότι γίνεται πιστευτός.

Μέχρι και αρραβωνιαστικιά είχε παρουσιάσει στην περιοχή.

Βέβαια, όπως λέει και η παροιμία ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Η περίοδος της χαράς όμως τελείωσε, γιατί πριν από λίγες μέρες, μπήκε σε αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών με άδεια χέρια και βγήκε με ‘να λάπτοπ. Πρόσφατα μπήκε σε ανθοπωλείο. Πήρε ένα αρκουδάκι αξίας 50 € και είπε να το χρεώσουν σε κάποιον άλλο.

Ο 23χρονος, όμως λίγες μέρες μετά, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, όχι για τα ψέματα που έλεγε, αλλά για την κλοπή του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του.

Στο μεταξύ, μέσα στο σπίτι του, βρέθηκαν πολλές οδοντόκρεμες και οδοντόπαστες, των οποίων η προέλευση είναι άγνωστη. . . .

Τώρα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Όσο για την αίτηση ασύλου που έχει καταθέσει θα εξεταστεί κάποια άλλη χρονική στιγμή στο μέλλον.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/