Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Περιοδείες Στυλιανίδη σε Χαλκιδική και Δυτική Αττική

Πραγματοποιήθηκαν προφανώς ενόψει εκλογικής μάχης και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, όπως τουλάχιστον αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Με επιτυχία και ιδιαίτερα ενισχυμένη συμμετοχή στελεχών και κόσμου, ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές περιοδείες του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, στη Δυτική Αττική και στη Χαλκιδική.

Στην Ελευσίνα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε σε όλα τα προεδρεία των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών, και συναντήθηκε με τους Δημάρχους που στηρίχθηκαν από την ΝΔ.

Στο Νομό Χαλκιδικής επισκέφθηκε τη Γαλάτιστα (όπου στο Δημοτικό κατάστημα συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής), την Παλαιοχώρα (όπου συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής Ζερβοχωρίων), το Στανό (όπου συνάντησε πολύτεκνους και άνεργους οικοδόμους και επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ), την Αρναία (όπου αντάλλαξε απόψεις στο Δημοτικό κατάστημα με εκπροσώπους αγροτουριστικών καταλυμάτων), τα Βραστά (όπου μίλησε στα καφενεία του χωριού με τους κατοίκους), και τη Νομαρχία Πολύγυρου, όπου πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία και συζήτηση με τα στελέχη του Νομού, και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

«Το θετικό πέρασμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη από διάφορα Υπουργεία», επισημάνθηκε από τον δήμαρχο Πολύγυρου κ. Ζωγράφο, ο οποίος είπε ότι ο Βουλευτής Ροδόπης «αφήνει τα θετικά του ίχνη σε κάθε νομό της χώρας», και ανέφερε σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα έργα που έγιναν στη Χαλκιδική επί των ημερών του στο Υπουργείο Παιδείας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής και στενός φίλος του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε δημοσίως: «Ο Ευριπίδης ως πολιτικός ξεπερνά τα όρια του νομού του, της Ροδόπης που υπεραγαπά. Μας εκφράζει όλους μας, όχι μόνο γιατί προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης μας, αλλά και γιατί είναι ένας γνήσιος βορειοελλαδίτης πολιτικός στην Αθήνα στον οποίο πραγματικά στηριζόμαστε».

.