Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νέα ανακοίνωση-σοκ από Skoda για "χοντρούληδες" που όμως... αποσύρθηκε λίγο μετά την έκδοσή της

Την εξέδωσαν, την πήραν τα αθηναϊκά αθλητικά sites και την αναμετέδωσαν, εκφράστηκε η πρόθεση στήριξης στον Ουζουνίδη αλλά υπήρξε επίθεση σε έναν άγνωστο "χοντρούλη" και κυρίως, κατέβηκε λίγο μετά το ανέβασμά της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας
                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με από τις ανακοινώσεις με το γνωστό ύφος και φρασεολογία, που κατηγορεί ανώνυμα με μειωτικούς χαρακτηρισμούς, όποιον ο συντάκτης της υπονοεί, "ξαναχτύπησε" η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αλλά λίγα λεπτά με την ανάρτησή της, αυτή αφαιρέθηκε από το site της ομάδας.


Aκολουθώντας την τακτική του φθινοπώρου, όταν η ομάδα βρέθηκε και πάλι σε αγωνιστική κάμψη η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που κατηγορεί και πάλι κάποιον "χοντρούλη" ενώ, για άγνωστους λόγους, η ανακοίνωση "κατέβηκε" από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παρότι οι δημοσιογράφοι και τα αθηναϊκά μέσα πρόλαβαν να την αναπαραγάγουν.

Με ανώνυμες κατηγορίες της ιδιότυπης αργκό, την οποία έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε ανακοινώσεις της η ΠΑΕ, μετά τους φιλάθλους με τους οποίους ήρθε σε ρήξη πρόσφατα ο ιδιοκτήτης (ζητώντας να τον αποδικιμάζουν επώνυμα και μπροστά του),επιχειρείται να στοχοποιηθεί και πάλι ο Τύπος, χωρίς όμως και πάλι να κατονομάζεται κάποιος.

Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί προκαλούν για άλλη μια φορά εντύπωση στην φίλαθλη κοινή γνώμη - και ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια στο οπαδικό φόρουμ των xanthifans- και εύλογα ερωτηματικά για τη διαύγεια όσων λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις. Στην ίδια ανακοίνωση παρέχεται στήριξη στον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και διαψεύδεται σενάριο ή περίπτωση συνεργασίας με το Μ. Δερμιτζάκη, που ενδεχομένως να είναι η αιτία του ξεσπάσματος.


Η περιβόητη ανακοίνωση


«1ο ΘΕΜΑ:

Ο "χοντρούλης" για κάποιο καιρό είχε μπει στο "καβούκι" του, όσο η ομάδα πήγαινε καλά. Εδώ και λίγο καιρό ο "χοντρούλης" ξεκίνησε διακριτικά να ξαναχτυπά, γιατί προφανώς "μυρίστηκε αίμα". Παρεπιπτόντως, η ομάδα δεν πάει καλά. "Χοντρούλη, χοντρούλη είσαι και μαρτυριάρης"??

2ο ΘΕΜΑ:

Κάποιοι προπονητές αυτολανσάρονται και παράλληλα κάποιοι άλλοι τους λανσάρουν. Τελευταίο λανσάρισμα είναι του κατά τα άλλα άξιου προπονητή κ. Δερμιτζάκη, με τον οποίο η SKODA ΞΑΝΘΗ ουδεμία σχέση είχε ή πρόκειται να έχει στο απώτερο μέλλον. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του φετινού Πρωταθλήματος, όπως και προπονητής της ομάδας και την επόμενη χρονιά, θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Αυτά για όλους τους σεναριογράφους και marketing promoters προπονητών, βοηθών, γυμναστών, παικτών ή και ότι άλλο ήθελε προκύψει λόγω των δυσκολιών της αγοράς.

Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.»


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/