Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μάγεψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πινγκ πονγκ

Πρωταθλήτριες Βορείου
Ελλάδος αναδειχθηκαν οι
γυναίκες, στα μπαράζ ανόδου
θα συμμετάσχουν και οι άνδρες

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Μάγεψε ο Εθνικός στα μπαράζ της Θες/νίκης. Στο δρόμο, για την Α2 Εθνική, συναντήθηκαν στη Θες/νικη οι έξι ομάδες των έξι ομίλων Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδος. Στη διήμερη δοκιμασία, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά και των αρκετών θεατών αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής στους άνδρες ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Μια ομάδα "χτισμένη" με δύο σούπερ αθλητές, τον οχτώ φορές πρωταθλητή Βουλγαρίας Λιούμπιτορ Γκεοργκίεφ και τον Γερμανό αθλητή Γ΄ κατηγορίας (!) Στάντλερ Φρέντυ, δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί όχι από ομάδα Β΄ Εθνικής, αλλά ούτε από ομάδα Α2 της Ελλάδος. Έτσι η μεγάλη μάχη δόθηκε για τη 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στα μπαράζ της Αθήνας, ανάμεσα κυρίως στις ομάδες της Θες/νίκης, του Βόλου και της Αλεξ/πολης.

Οι αθλητές της Αλεξ/πολης σε φουλ φόρμα - δυνατοί όσο ποτέ - στον ημιτελικό κέρδισαν για μια ακόμη φορά τον Αίαντα Εύοσμου 4 - 3 και εξακολουθούν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στα μπαράζ της Αθήνας, όπου οι φιλόδοξοι αθλητές του Εθνικού θα παλέψουν για το όνειρο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Άγγελος Τσίμας, Λεωνίδας Ζαριφείδης και Ανδρέας Νικολακάκης, ήταν εντυπωσιακοί σ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Στις γυναίκες ο Εθνικός με την Δάφνη Δεληγιάννη, Μαρία Αντωνούδη, Παναγιώτα Μούρου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους αναδεικνύονται πρωταθλήτριες Βόρειας Ελλάδος!

Στον αγώνα που έδωσε το εισιτήριο για τα μπαράζ της Αθήνας, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως ήταν τα Ιωάννινα, οι αθλήτριες του Εθνικού έπαιξαν καταπληκτικά και δίκαια στέφθηκαν πρωταθλήτριες. Οι σπουδαίες αθλήτριες των Ιωαννίνων, Μάνια, Περρή και Νούση έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αθλητριών της Αλεξ/πολης με 4-3. Χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν το αήττητο του Ανδρέα Νικολακάκη και της Μαρίας Αντωνούδη.

Τα τελικά μπαράζ που θα στείλουν δύο ομάδες ανδρών και δύο ομάδες γυναικών, στην Α2 Εθνική κατηγορία θα διεξαχθούν στην Αθήνα 31/03 και 01/04/2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

.