Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

O δήμαρχος Κομοτηνής συγχαίρει τον Κώστα Μπανιώτη

Εστειλε επιστολή στον κομοτηναίο άλτη που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, έστειλε στον Κομοτηναίο αθλητή Κώστα Μπανιώτη που έλαβε την 4η θέση στο Άλμα εις Ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητέ Κώστα

Παρακολούθησα τον συγκλονιστικό σου αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπουλη και έμεινα κι εγώ εντυπωσιασμένος από την προσπάθειά σου που σου στέρησε την άνοδο στο βάθρο για κάποιες λεπτομέρειες.

Η επιτυχία σου αυτή, όπως και αυτή του Δημήτρη Χονδροκούκη, δίνει σε όλους μας ανείπωτη χαρά αλλά και πολλές ελπίδες, στέλνοντας το μληνυμα ότι όλοι μας μπορούμε να καταφέρουμε στόχους και διακρίσεις, ανεξάρτητα από τις συγκυρίες, αν υπάρχει σωστή και μεθοδική δουλειά και προεργασία.

Στο όνομα του λαού της πόλης και του Δημοτικού Συμβουλίου της γενέτειράς σου, επίτρεψέ μου να σου μεταφέρω τα θερμά μας συγχαρητήρια αλλά και την υπερηφάνειά μας για τη σπουδαία σου εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Είμαστε όλοι σίγουροι, ότι σε λίγους μήνες στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, θα έχεις μία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία που θα την γιορτάσουμε όπως πρέπει σε Ολυμπιονίκες.»