Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο Πανθρακικός και το... κάστρο του «λύγισαν» τον Πλατανιά

Πάτησε κορυφή η ομάδα της Κομοτηνής μετά τη νίκη με 1-0 επί αυτής της Κρήτης στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Football League

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Η ακριτική ομάδα πανηγύρισε την 9η νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και υποχρέωσε τον Πλατανιά στη δεύτερη σερί ήττα (1-0).

Το... τρένο του Πανθρακικού έχει μπει εδώ και καιρό στις ράγες για την απευθείας άνοδο στη Super League. Όταν, μάλιστα, διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά κάστρα της Ευρώπης (9-0-0 στην Κομοτηνή), τότε έχει έναν επιπλέον λόγο να θεωρεί ότι θα βρει τον προορισμό του. Οι «πράσινοι», λοιπόν, στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής φρόντισαν να υποχρεώσουν τον Πλατανιά Χανίων στη δεύτερη διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα χάρη στο γρήγορο (4') γκολ ενός ποδοσφαιριστή, που μέχρι τον Ιανουάριο ήταν με το... ενάμιση πόδι εκτός Πανθρακικού, τον Μανώλη Λιαπάκη!

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Ακριτών ήταν αρκετό για να τους φέρει στη δεύτερη θέση και, μάλιστα, αν οι «πράσινοι» πάρουν τον αγώνα με τον Διαγόρα στα χαρτιά, τότε θα έχουν πιάσει κορυφή! Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, είχαν την κατοχή, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν βρήκαν στόχο και πλέον απέκτησαν συγκάτοικο στη 2η θέση.